Κιάρα Τσοχατζοπούλου: Ξεσπά η εντυπωσιακή εγγονή του Άκη που κόπηκε από το GNTM

Κιάρα Τσοχατζοπούλου: Ξεσπά η εντυπωσιακή εγγονή του Άκη που κόπηκε από το GNTM

"Δεν μετανιώνω που έχω κάνει τατουάζ. Ήταν επιλογή μου. Υπάρχουν πάρα πολλά μοντέλα που έχουν τατουάζ και έχουν φτάσει ψηλά. Ζούμε στον 21ο αιώνα" είπε μεταξύ άλλων κάνοντας επίθεση στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στο περιοδικό Secret μίλησε η Κιάρα Τσοχατζοπούλου, για το GNTM και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η 18χρονη και με ύψος 1,80 Κιάρα είναι κόρη της γνωστής φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη και του επιχειρηματία και γιου του πρώην πολιτικού του ΠΑΣΟΚ, Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και πλέον ανοίγει τα φτερά της στον κόσμο της σόουμπιζ και του μόντελινγκ.

Στη συνέντευξή της εξηγεί μεταξύ άλλων γιατί την έκοψαν από το GNTM. Όπως είπε:

“Πήγα και με έκοψαν γιατί είχα τατουάζ. Είχα δύο “όχι”. Από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μου είπε ότι δεν κάνω για μοντέλο, γιατί δεν έχω ούτε σώμα, ούτε πρόσωπο. Μου είπε ότι είμαι ωραία κοπέλα, αλλά δεν κάνω για μόντελινγκ. Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός μου είπαν ότι τους άρεσα πολύ, απλώς ήθελαν να αλλάξω τα μαλλιά μου. Δεν στενοχωρήθηκα. Απλώς ένιωσα ότι με αδίκησαν γιατί έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα ως μοντέλο. Έχω δουλέψει στο Athens Xclusive Designers Week, έχω συνεργαστεί με τον Βασίλη Ζούλια, έχω κάνει pret -a- porter της Σίλιας Κριθαριώτη, του Στέλιου Κουδουνάρη και πολλά άλλα”.

“Δεν μετανιώνω που έχω κάνει τατουάζ. Ήταν επιλογή μου. Υπάρχουν πάρα πολλά μοντέλα που έχουν τατουάζ και έχουν φτάσει ψηλά. Ζούμε στον 21ο αιώνα και όλα αυτά είναι παλιακά. Καλύτερα που δεν με πήραν, γιατί θα είχα φύγει από μόνη μου. Ο τρόπος που φέρονται στα κορίτσια είναι απαράδεκτος. Είναι κοριτσάκια που έχουν όνειρα να γίνουν μοντέλα. Τους δείχνουν ότι το modeling θα πρέπει να είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι”.

Στη συνέχεια έριξε και τα “βέλη” της εναντίον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: “Τσαντίστηκα με την Ηλιάνα, γιατί σε όλα τα κορίτσια μιλούσε κάπως. Έδειχνε ότι εκείνη είναι η καλύτερη από όλους. Υποτιμούσε τα κοριτσάκια. Τη λυπάμαι να σου πω την αλήθεια. Γιατί όλος ο κόσμος την κράζει με αυτά που λέει. Βγαίνει και λέει ότι τα έχει κάνει όλα. Κάνει τα κορίτσια να νιώθουν ότι είναι ένα τίποτα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα