Κηφισιά: Αστυνομικός σκότωσε πρώην σύζυγό του και φίλη της έξω από σούπερ μάρκετ

Κηφισιά: Αστυνομικός σκότωσε πρώην σύζυγό του και φίλη της έξω από σούπερ μάρκετ
Διπλή δολοφονία έξω από σούπερ μάρκετ στην οδό Αχαρνών στην Κηφισσιά. Eurokinissi

Ο αστυνομικός έστησε καρτέρι στην πρώην σύζυγό του και όταν βγήκε με μία φίλη της από το σουπερμάρκετ για διάλειμμα και μπήκαν στο αυτοκίνητο, τους επιτέθηκε, τις πυροβόλησε και τις σκότωσε και τις δύο

Ένα άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης έξω από σουπερμάρκετ, επί της οδού Αχαρνών 80, στην Κηφισιά.

Ένας αστυνομικός που υπηρετούσε σε Τμήμα Τροχαίας των Βορείων Προαστίων και είχε χωρίσει με την σύζυγό του, βρισκόταν σε διαμάχη μαζί της για την επιμέλεια των παιδιών που την είχε κερδίσει εκείνη.

Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα η πρώην σύζυγος του αστυνομικού που εργαζόταν ως υπάλληλος σε σουπερμάρκετ επί της οδού Αχαρνών 80, στην Κηφισιά, βγήκε έξω για διάλειμμα μαζί με μία φίλη της και λόγω κρύου φαίνεται έκατσαν μέσα στο αυτοκίνητό της, στο πάρκινγκ της επιχείρησης.

Τότε εμφανίστηκε ο αστυνομικός και πυροβόλησε εναντίον των δύο γυναικών πολλές φορές με αποτέλεσμα να τις σκοτώσει. Στο σημείο επικράτησε πανικός και κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ σύντομα έφτασαν στο σημείο προστρέξαντες αστυνομικοί που ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον δράστη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα