Κίναρος: Καρέ – καρέ η επιχείρηση διανομής τροφίμων στην κυρία Ρηνιώ

Κίναρος: Καρέ – καρέ η επιχείρηση διανομής τροφίμων στην κυρία Ρηνιώ
Κίναρος: Στιγμιότυπο από την επιχείρηση διανομής τροφίμων για την κυρά Ρηνιώ

Ένα βίντεο από την επιχείρηση αποκατάστασης του ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και τη διανομή τροφίμων για την κυρά Ρηνιώ, έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η επιχείρηση που στήθηκε στην Κίναρο είχε σκοπό την παροχή βοήθειας στην μοναδική κάτοικο του νησιού, την κυρά Ρηνιώ. Εξαιτίας της κακοκαιρίας δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης, ενώ ήταν αναγκαία η διανομή τροφίμων.

Όπως έγραψε ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, που δημοσίευσε το βίντεο της επιχείρησης: “Επιχείρηση διανομής τροφίμων και αποκατάστασης ηλεκτρικού ρεύματος στην Κίναρο, όπου μοναδική κάτοικος είναι η κυρία Ρηνιώ που έχει πάντα υψωμένη σπίτι της την ελληνική σημαία.”.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες είχε δημιουργηθεί πανελλήνια ανησυχία για την κυρά Ρηνιώ, καθώς δεν είχε δώσει σημάδια ζωής. Η γυναίκα εντοπίστηκε από το super puma της πολεμικής αεροπορίας το απόγευμα της Πέμπτης, ούσα καλά στην υγεία της.

Η διακοπή επικοινωνίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οφειλόταν σε κάποια βλάβη στην τηλεφωνική γραμμή, λόγω της κακοκαιρίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα