Κινηματογραφική ληστεία το μεσημέρι στους Αγίους Θεοδώρους με πυροβολισμούς

Κινηματογραφική ληστεία το μεσημέρι στους Αγίους Θεοδώρους με πυροβολισμούς

Οι δράστες αμέσως μετά τη ληστεία σε τράπεζα πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό όταν κατά την διαφυγή τους είδαν ένα περιπολικό-Μπλόκα σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα

Μία κινηματογραφική ληστεία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι σε υποκατάστημα της τράπεζας Alpha Bank, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Λίγα λεπτά πριν κλείσει η τράπεζα, δύο ένοπλοι ληστές που φορούσαν μακριά μπουφάν και αποκριάτικες μάσκες, εισήλθαν στην τράπεζα και υπό την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, αφαιρώντας από τα ταμεία 4.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, έξω από το κατάστημα τσίλιες κρατούσε ένας συνεργός τους. Κατά την έξοδό τους από την τράπεζα, εμφανίστηκε ένα περιπολικό και οι ληστές πυροβόλησαν τρεις φορές στον αέρα για εκφοβισμό.

Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα. Λίγη ώρα μετά το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, βρέθηκε καμένο στην περιοχή Καμινάκι στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου.

ADVERTISING

Οι πινακίδες αργότερα προέκυψε πως ήταν και αυτές κλεμμένες, από άσχετο αυτοκίνητο. Από εκείνη την στιγμή και μετά η Αστυνομία στήνει μπλόκα για τον εντοπισμό τους σε διάφορα σημεία της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας, δίχως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα. Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Κορίνθου.

SHARE:

24Media Network