Κίνηση στους δρόμους: Καθιστική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα – Κλειστοί δρόμοι και κυκλοφοριακό κομφούζιο

Κίνηση στους δρόμους: Καθιστική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα – Κλειστοί δρόμοι και κυκλοφοριακό κομφούζιο
Κίνηση στους δρόμους της Αττικής Eurokinissi

Οι οδηγοί που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας και την Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας θα χρειαστεί να οπλιστούν με υπομονή καθώς ήδη παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται από το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα και το λεκανοπέδιο, με αρκετούς δρόμους να παρουσιάζουν καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.

Από τις 9 έως τις 11 το πρωί οι καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου θα παραμείνουν έξω από το ελληνικό Κοινοβούλιο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας και ζητώντας παράλληλα την παράταση των συμβάσεων τους έως το τέλος του χρόνου και την έκδοση ενιαίας προκήρυξης για όλα τα νοσοκομεία.

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η άνοδος της Βασιλίσσης Σοφίας από την Αμαλίας έως την Ακαδημίας.

Καθυστερήσεις στην Πανεπιστημίου, τη Σταδίου και την άνοδο της Συγγρού.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα της ανόδου από τον Άγιο Νικόλαο μέχρι το ύψος της Μεταμόρφωσης και στην κάθοδο παρατηρείται συμφόρηση από το ύψος της Νέας Ιωνίας μέχρι το Περιστέρι.

Προβλήματα παρουσιάζονται στη λεωφόρο Κηφισίας (κυρίως στην κάθοδο) στη Μεσογείων, στην Αλεξάνδρας και στην Κατεχάκη. Καθυστερήσεις επίσης παρουσιάζονται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος (ρεύμα προς Πειραιά) από τον Άλιμο μέχρι το Παλαιό Φάληρο.

Αυξημένη κίνηση αυτήν την ώρα και στο λιμάνι του Πειραιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα