Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα λόγω της κακοκαιρίας

Βροχή στην Αθήνα
Βροχή στην Αθήνα EUROKINISSI

Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης που σημειώνεται από χθες το βράδυ.

Μεγάλη ταλαιπωρία υφίστανται από το πρωί της Παρασκευής οι οδηγοί που κινούνται στους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής. Το κυκλοφοριακό πρόβλημα δυσχεραίνει η κακοκαιρία και οι ισχυρές βροχοπτώσεις που σημειώνονται από χθες το βράδυ.

Ειδικότερα, πολύ αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στην άνοδο του Κηφισού από τον Βοτανικό ως και τη Νέα Ιωνία, ενώ στην κάθοδο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σχεδόν σε όλο το μήκος από την Κηφισιά ως και το Ρέντη.

Καθυστερήσεις σημειώνονται γίνεται και στην κάθοδο της Κηφισίας από το ΚΑΤ ως και το Χαλάνδρι, ενώ πρόβλημα υπάρχει και στο κομμάτι από Αμπελόκηπους ως Αλεξάνδρας.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος της Αγίας Παρασκευής ως την Κατεχάκη, ενώ στην Κατεχάκη έχουν πρόβλημα και τα δύο ρεύματα σχεδόν σε όλο το μήκος της. Έντονο πρόβλημα υπάρχει τόσο στην άνοδο της Συγγρού από τον Άγιο Σώστη και πάνω, ενώ ίδια είναι η εικόνα και στη Βουλιαγμένης από την Ομήρου ως το Πρώτο Νεκροταφείο.

Στην παραλιακή αφόρητη είναι η κατάσταση από την Αλίμου ως την Τρίτωνος στο ρεύμα προς Πειραιά, ενώ πολύ έντονο πρόβλημα έχει και η Αμφιθέας στην άνοδο.

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα λόγω της κακοκαιρίας
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνηση στους δρόμους, Κακοκαιρία
SHARE: