Κίνηση στους δρόμους: Τροχαίο στο Σκαραμαγκά – “Κόλαση” για τους οδηγούς

Κίνηση στους δρόμους: Τροχαίο στο Σκαραμαγκά – “Κόλαση” για τους οδηγούς
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας Eurokinissi

Τροχαίο ατύχημα στον Σκαραμαγκά με αποτέλεσμα να "παραλύσει" η κυκλοφορία. Στο “κόκκινο” ακόμα πολλοί δρόμοι του λεκανοπεδίου.

Ακινητοποιημένα είναι τα οχήματα στον Σκαραμαγκά, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7 το πρωί της Παρασκευής στο σημείο.

Συγκεκριμένα αστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με μηχανή με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος και πλέον αυτή την ώρα η κυκλοφορία διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την τροχαία υπάρχει τραυματίας χωρίς να δίνονται προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες.

Ταυτόχρονα μεγάλο μποτιλιάρισμα επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας, με την κίνηση να είναι αυξημένη σε κομβικά σημεία του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Αυξημένη κυκλοφορία παρατηρείται συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Κηφισού (από την Αττική Οδό έως τα ΚΤΕΛ), στην άνοδο της Αλεξάνδρας και στη Μεσογείων.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στη Μεσογείων, στη Λεωφόρο Κηφισίας, στα δύο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας και στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Κίνηση υπάρχει ακόμα και στην Ακαδημίας, τη Βασιλίσσης Αμαλίας και τη Σταδίου. Στο “κόκκινο” βρίσκεται και η Περιφερειακή Καρέα προς Ηλιούπολη.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα