Κίνηση στους δρόμους: Η μεγάλη έξοδος των Αθηναίων – Ουρές στις εθνικές οδούς

Κίνηση στους δρόμους: Η μεγάλη έξοδος των Αθηναίων – Ουρές στις εθνικές οδούς
Eurokinissi

Πολλά προβλήματα εντοπίζονται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας ενόψει τριημέρου. Πού υπάρχουν καθυστερήσεις.

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων ενόψει του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου, καθώς εντοπίζονται πολλά προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου, ιδιαίτερα στις εξόδους των εθνικών οδών.

Σημαντικά προβλήματα υπάρχουν αυτή την ώρα στην στην άνοδο και κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού. Συγκεκριμένα στην άνοδο τα προβλήματα ξεκινούν στο ύψος της Ιεράς Οδού, ενώ στην κάθοδο από τους Αγίους Αναργύρους.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει και στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας, με τις καθυστερήσεις να παρατηρούνται από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας έως και το Νέο Ψυχικό.

Προβλήματα παρατηρούνται και στην Αττική Οδο. Μάλιστα, σε ανάρτηση που έκανε η Αττική Οδός ενημέρωσε ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στο ρεύμα προς Ελευσίνα 15′-20′ από κόμβο Πεντέλης έως κόμβο Μεταμόρφωσης αλλά και στην Περιφ. Υμηττού στο ρεύμα προς Ελευσίνα, 15′-20′ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Μεταμόρφωσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Τροχαίας, σε 24.196 υπολογίζονται τα οχήματα που κινήθηκαν, από τις 06:00 έως τις 16:00 στην άνοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, ενώ σε 24.400 υπολογίζονται τα οχήματα που κινήθηκαν, από τις 06:00 έως τις 16:00 στην κάθοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα