Κίνηση στους δρόμους: Χάος στον Κηφισό – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Χάος στον Κηφισό – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Κίνηση στους δρόμους INTIME NEWS

Ουρές χιλιομέτρων και κυκλοφοριακό κομφούζιο σε κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου περιμένουν και το πρωί της Τρίτης τους οδηγούς. Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων θα αντιμετωπίσουν και σήμερα, Τρίτη (07/03), οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας.

Η Λεωφόρος Κηφισού στο ρεύμα της καθόδου είναι στο “κόκκινο” με το μποτιλιάρισμα να ξεκινάει από το ύψος της Αττικής οδού έως την Αχαρνών, ενώ πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην περιφερειακή Καρέα προς Ηλιούπολη.

Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς και στο κέντρο της Αθήνας, με την κίνηση να είναι αυξημένη στην άνοδο της Λεωφ. Αλεξάνδρας, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας, στην κάθοδο της Βασ. Κωνσταντίνου, στην οδό Σταδίου αλλά και στην οδό Φιλελλήνων. Προβλήματα παρατηρούνται επίσης και στα δύο ρεύματα της Λεωφ. Κηφισίας, από το νοσοκομείο Υγεία στην άνοδο και από τη Φιλοθέη στην κάθοδο.

Αργά κινούνται τα οχήματα και στη Λεωφ. Βουλιαγμένης έως το μετρό του Αγίου Ιωάννη, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στη Λεωφ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα