Κίνηση στους δρόμους: “Έμφραγμα” στον Κηφισό, καθυστερήσεις στην Αττική Οδό και το κέντρο – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: “Έμφραγμα” στον Κηφισό, καθυστερήσεις στην Αττική Οδό και το κέντρο – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Κίνηση στους δρόμους eurokinissi

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν για μια ακόμη ημέρα όσοι κινούνται στους δρόμους της Αττικής. Σε ποιους δρόμους εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται για άλλη μια μέρα στους δρόμους της Αττικής, με τον Κηφισό να βρίσκεται για άλλη μια ημέρα μποτιλιαρισμένος. Η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα διεξάγεται με δυσκολία λόγω δύο περιστατικών, μιας ακινητοποίησης οχήματος και ενός τροχαίου ατυχήματος.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στην άνοδο και στην Πατησίων στο ρεύμα προς Αθήνα, από πλατεία Κολιάτσου μέχρι πλατεία Αμερικής.

Προβλήματα εντοπίζονται και στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄-15΄ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας και 5′-10΄ στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Αυξημένη είναι η κίνηση στη λεωφόρο Κηφισίας στο ρεύμα καθόδου, στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής και στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης σε Άλιμο και Παλαιό Φάληρο, ενώ σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται και στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Αυξημένη η κίνηση και στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου, ενώ αντίστοιχη κατάσταση στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα εξόδου, έως τον κόμβο Καλυφτάκη από Δυρραχίου έως Αχαρνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα