Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό “έμφραγμα” στις κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό “έμφραγμα” στις κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας
Κίνηση στους δρόμους Eurokinissi

Ταλαιπωρία σε επανάληψη για τους οδηγούς που κινούνται στους δρόμους της Αθήνας το απόγευμα της Τετάρτης. Δείτε τι συμβαίνει ΤΩΡΑ στις οδικές αρτηρίες. Ποιους δρόμους να αποφύγετε. LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Η πρωινή κίνηση στους δρόμους της Αθήνας που επιβαρύνθηκε λόγω και της κακοκαιρίας, συνεχίζεται και τις απογευματινές ώρες.

Στο “κόκκινο” η Εθνική Οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στο ύψος της Μεταμόρφωσης. Ίδια εικόνα και στα δύο ρεύματα της Λ.Κηφισίας και κυρίως το τμήμα από το Ψυχικό μέχρι το Μαρούσι παρουσιάζει μεγάλες καθυστερήσεις, ενώ δύσκολη είναι η κατάσταση και στη Λ.Μεσογείων.

Στο κέντρο σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα σε Αχαρνών, Λιοσίων, Σταδίου, Αμαλίας, και Βασ.Κωνσταντίνου. Στη Λ.Βουλιαγμένης μεγάλο μποτιλιάρισμα υπάρχει στο ύψος του Αλίμου στο ρεύμα προς Πειραιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Διεκόπη η κυκλοφορία στη Λ. Βραυρώνος

Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 25 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από διάφορες περιοχές. Η κυκλοφορία στην Λ. Βραυρώνος έχει διακοπεί για τουλάχιστον 300 μέτρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς έχει καλυφθεί με συσσωρευμένα ύδατα ένα γεφυράκι στο σημείο, από το ύψος του Αγίου Τιμοθέου, στην περιοχή Λεύκες-Λεξανά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα