Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε λεωφόρο Αθηνών και Κηφισό – LIVE χάρτης

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε λεωφόρο Αθηνών και Κηφισό – LIVE χάρτης
Κίνηση στους δρόμους ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται σε αρκετά σημεία της Αθήνας, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στη λεωφόρο Αθηνών. "Στο κόκκινο" και η λεωφόρος Συγγρού, ο Κηφισός και η Αθηνών - Λαμίας

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας από το πρωί της Πέμπτης (9/2), με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στη λεωφόρο Αθηνών, από το Χαϊδάρι μέχρι τον Σκαραμαγκά.

Με χαμηλούς ρυθμούς κινούνται τα οχήματα και στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, από το ύψος του Μετρό μέχρι και τη Φιλαδέλφειας, στη Νέα Σμύρνη.

Έντονη κίνηση σημειώνεται και στην Ηλιουπόλεως, από το ύψος της λεωφόρου Καφαντάρη, μέχρι τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Γυμναστηρίου.

Κατά διαστήματα προβλήματα σημειώνονται κα στη Λ. Αλεξάνδρας ενώ “στο κόκκινο” είναι και η Λ. Κηφισίας, στην άνοδο από τη συμβολή με τη Λ. Αλεξάνδρας μέχρι το ύψος του Χαλανδρίου, στην Εθνικής Αντιστάσεως.

Στον Κηφισό και στην ΑθηνώνΛαμίας η κίνηση είναι επίσης αυξημένη στην άνοδο από το Περιστέρι μέχρι τον Άγιο Στέφανο και στην κάθοδο από την Εκάλη μέχρι του Ρέντη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα