Κίνηση στους δρόμους: Τροχαίο στην Αττική Οδό – “Κόκκινος” ο Κηφισός

Κίνηση στους δρόμους: Τροχαίο στην Αττική Οδό – “Κόκκινος” ο Κηφισός
Κίνηση στον Κηφισό EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, αλλά και στη λεωφόρο Αθηνών το πρωί της Δευτέρας. Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Προβλήματα παρατηρούνται στη Λεωφόρου Κηφισίας, με την κίνηση σε ορισμένα σημεία να είναι ιδιαίτερα αυξημένη για την εποχή.

Ειδικότερα, κίνηση θα συναντήσουν αυτή την ώρα οι οδηγοί και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, αλλά και στη λεωφόρο Αθηνών, ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται και στο κέντρο της Αθήνας.

Πριν από λίγο, σημειώθηκε και τροχαίο ατύχημα στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος Κηφισίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Οι καθυστερήσεις ξεκινούν από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως και τον κόμβο Κηφισίας.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αττική Οδό, τα οχήματα έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή, ωστόσο παραμένουν οι καθυστερήσεις.

Εικόνα της κίνησης από την περιοχή, ώρα 10:15.

Χωρίς δακτύλιο από σήμερα το κέντρο

Σταματά να ισχύει από σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου, ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας και έτσι πλέον μπορούν όλα τα οχήματα να κινούνται ελεύθερα, ανεξαρτήτως της πινακίδας τους. Η τελευταία ημέρα εφαρμογής του μικρού δακτυλίου στην Αττική ήταν η Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022.

Το μέτρο του δακτυλίου, που τίθεται σε λειτουργία προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας, θα επανέλθει σε 3 μήνες από τώρα, δηλαδή τον Οκτώβριο του 2022.

Τα όρια του Μικρού Δακτυλίου ορίζονται από τις παρακάτω οδούς και λεωφόρους:

Λ. Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Λ. Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπ. Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Αμβρ. Φραντζή – Λ. Ανδρ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλ. Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Λ. Αλεξάνδρας.

Στις οριακές λεωφόρους και οδούς του Μικρού Δακτυλίου τα μέτρα περιορισμού δεν ισχύουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα