ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Δακτύλιο 2021, τα όρια, τις αλλαγές και βήμα-βήμα τη διαδικασία για να έχετε ελεύθερη διέλευση στον Δακτύλιο της Αθήνας.

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Κίνηση στους δρόμους: "Κόλαση" στον Κηφισό, προβλήματα σε πολλές περιοχές - LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Μεγάλες καθυστερήσεις και σήμερα στους δρόμους της Αττικής, με αυξημένη κίνηση σε κεντρικές οδούς. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο Γρηγορόπουλου. Σε ποιες περιοχές παρουσιάζονται προβλήματα.

Κίνηση στους δρόμους

Κίνηση στους δρόμους: Στα "κόκκινα" ο Κηφισός, προβλήματα στο κέντρο - LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Μεγάλες καθυστερήσεις και σήμερα στους δρόμους της Αττικής, με αυξημένη κίνηση σε κεντρικά σημεία. Σε ποιες περιοχές παρουσιάζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Κίνηση στους δρόμους

Κίνηση στους δρόμους: Στο "κόκκινο" ο Κηφισός, προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας - LIVE Χάρτης

Αυξημένη είναι η κίνηση για ακόμα μία μέρα στον Κηφισό και στις κεντρικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου. Τρίωρη στάση εργασίας σε ΗΣΑΠ, Μετρό, Τραμ. Σε ποιες περιοχές υπάρχουν προβλήματα.

Κίνηση στους δρόμους

Κίνηση στους δρόμους: "Κόλαση" στον Κηφισό, "πηγμένο" το κέντρο της Αθήνας - LIVE Χάρτης

Αυξημένη είναι η κίνηση για ακόμα μία μέρα στον Κηφισό και στις κεντρικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου. Στάση εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Σε ποιες περιοχές υπάρχουν προβλήματα.

Απεργία στο μετρό

Απεργία σήμερα: 24 ώρες χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ η Αθήνα

Ακινητοποιημένοι σήμερα οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού και του τραμ λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων μετά το δυστύχημα στον ΗΣΑΠ. Χωρίς δακτύλιο το κέντρο της Αθήνας.

Κίνηση στους δρόμους

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό - LIVE Χάρτης

Δυσκολίες για τους οδηγούς σε Εθνική Οδό και Λεωφόρο Κηφισίας. Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης Μέρκελ. Πού παρατηρούνται τα σημαντικότερα προβλήματα.

Οι ταλαίπωροι των Αθηνών - Ανεπαρκής με το καλημέρα ο Καθαρός Δακτύλιος

Οι ταλαίπωροι των Αθηνών - Ανεπαρκής με το καλημέρα ο Καθαρός Δακτύλιος

Οι κορεσμένες και πεπερασμένες υποδομές του οδικού δικτύου της Αθήνας δεν επιτρέπουν τη σωτηρία των οδηγών. Γιατί ο Καθαρός Δακτύλιος και τα 'μονά-ζυγά' αποδεικνύονται ανεπαρκή και τι θα χρειαστεί να γίνει για να σωθούμε.

Τεράστια προβλήματα και σήμερα στην Εθνική οδό

Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Λαμίας - LIVE Χάρτης

Ο Δακτύλιος έφερε κυκλοφοριακό "έμφραγμα" στους δρόμους της Αθήνας. Πρωτοφανές μποτιλιάρισμα με τεράστιες ουρές οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας. Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα.

Κίνηση στους δρόμους

Κίνηση στους δρόμους: Πρεμιέρα για Δακτύλιο, "κόλαση" στην Εθνική Οδό - LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Ο Δακτύλιος της Αθήνας επέστρεψε, αλλά η κίνηση στους δρόμους παραμένει. Μποτιλιάρισμα σε Εθνική Οδό και κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας. Πού παρατηρούνται τα σημαντικότερα προβλήματα.

Εικόνα από λεωφορείο

Δακτύλιος 2021: Τα νέα μέτρα σε λεωφορεία και μετρό

Από τη Δευτέρα 25/10υ, οπότε ξεκινά η εφαρμογή του δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας, επόπτες του ΟΑΣΑ θα ελέγχουν την κίνηση στις λεωφορειακές γραμμές. Παράλληλα η ΣΤΑΣΥ βελτιώνει τις χρονοαποστάσεις μεταξύ των συρμών.