Κήρυγμα σοκ από πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής: Μιλά για ευγονική και τριτοκοσμικά σκουπίδια

Κήρυγμα σοκ από πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής: Μιλά για ευγονική και τριτοκοσμικά σκουπίδια
Συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, στην Αθήνα. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Το γεμάτο μίσος κήρυγμα πυρηνάρχη της Χρυσής πριν την αποτρόπαια δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στην οποία περιγράφεται η φασιστική ιδεολογία της άριας φυλής με μεθόδους ευγονικής και χαρακτηρίζονται οι αλλοδαποί ως τριτοκοσμικά σκουπίδια (vid)

Αποκαλυπτικό βίντεο με τα κηρύγματα της Χρυσής Αυγής στα μέλη της φέρνει στο φως το ethnos.gr. Στο χαρακτηριστικό απόσπασμα που αποτελεί μέρος της ομιλίας του πυρηνάρχη Σαλαμίνας Μιχάλη Παπαδημητρίου χαρακτηρίζονται οι αλλοδαποί συλλήβδην “τριτοκοσμικά σκουπίδια”, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη σημασία της ευγονικής που θα προσφέρει στο εθνικιστικό κράτος “πολίτες οπλίτες”.

Οι δηλώσεις αυτές που παίρνουν δημοσιότητα λίγες ώρες πριν την έναρξη της πολύκροτης δίκης της Χρυσής Αυγής, έλαβαν χώρα το Φεβρουάριο του 2013 στην τοπική οργάνωση της Νίκαιας. Ο κ. Παπαδημητρίου καταλήγει μέχρι και στο συμπέρασμα πως το φασιστικό  κόμμα είναι το μόνο που έχει την ικανότητα να αναπτύξει “εθνικιστική διακυβέρνηση” με κύριο μέλημά της, τη “διαφύλαξη της φυλετικής καθαρότητας”.

Διαβάστε ακόμη: Στο εδώλιο η Χρυσή Αυγή: Όσα πρέπει να ξέρετε για τη δίκη του αιώνα

Τα νοσοκομεία και τα τριτοκοσμικά σκουπίδια

Με ιδιαίτερα ρατσιστικό τρόπο αναφέρεται στην κατάσταση των ελληνικών νοσοκομείων, εντοπίζοντας το πρόβλημα στην περίθαλψη αλλοδαπών σε ιδρύματα που έχει πληρώσει και χτίσει όπως αναφέρει ο ελληνικός λαός. “Έχουμε φτάσει στο κατάντημα, όλα τα τριτοκοσμικά σκουπίδια να έχουν δωρεάν περίθαλψη στα νοσοκομεία μας” σημειώνει χαρακτηριστικά. 

Στη συνέχεια, αναπτύσσοντας το όραμα του κόμματος και υπό τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων σημειώνει τη “μέριμνα στην προγεννητική ιατρική και ιδιαίτερα στην ευγονική” μιας κυβέρνησης της Χρυσής Αυγής. Αυτό φυσικά με στόχο “οι γυναίκες να φέρνουν στο κόσμο παιδιά υγιή, κατάλληλα να φέρουν τον τίλο του πολίτη-οπλίτη, έτσι ώστε να είναι πάντα έτοιμα να ακολουθήσουν το δρόμο των προγόνων τους, τη θυσία”. “Εργασία σε Έλληνες πολίτες, μόνο”.

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο: Ο Περίανδρος ‘δίνει’ τον Μιχαλολιάκο ως εντολοδόχο εγκληματικών ενεργειών

Ο εθνικισμός κινητήριος δύναμη

“Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, η έμφυτη κινητήρια δύναμη των λαών η οποία τους συγκροτεί και τους κατευθύνει στον χώρο και στον χρόνο ονομάζεται φυλετική ψυχή” αναφέρει και τονίζει πως αν και σε ατομικό επίπεδο κάτι τέτοιο μπορεί να μην είναι αντιληπτό, “το ομαδικό αυτό αίσθημα που συσφίγγει τις ανθρώπινες ομάδες είναι ο εθνικισμός”.  “Άτομα στερούμενα εθνικιστικών εξάρσεων είτε είναι άτομα παθολογικά, είτε φυλετικώς νόθα, είτε είναι άνθρωποι ψυχικά διεστραμμένοι, είτε βιολογικά νόθοι” σημειώνει υπό τις επευφημίες του ακροατηρίου. ο πυρηνάρχης Σαλαμίνας Μ. Παπαδημητρίου.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που δημοσίευσε το ethnos.gr

Πηγή: Ethnos.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα