Κιβωτός του Κόσμου: Το “αμαρτωλό” παλιό καθεστώς συνεχίζει να εκφοβίζει θύματα

Κιβωτός του Κόσμου: Το “αμαρτωλό” παλιό καθεστώς συνεχίζει να εκφοβίζει θύματα
Πάτερ Αντώνιος ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI

Το σύστημα εκφοβισμού στο παλιό καθεστώς της Κιβωτού του Κόσμου προσπαθεί να ορίσει ακομα και τώρα τις εξελίξεις στη σοβαρότατη αυτή υπόθεση

Ακόμα και τώρα ελάχιστες ημέρες πριν την απολογία του Πατέρα Αντωνίου στην Εισαγγελία Ανηλίκων, το κακοποιητικό σύστημα που φέρεται να κυριαρχούσε επί χρόνια την Κιβωτό του Κόσμου επιχερεί να παίξει τα ρέστα του.

Πώς; Με την προσφιλή του μέθοδο της τρομοκράτησης των θυμάτων που έχουν βρει το κουράγιο και έχουν ανοίξει το στόμα τους για όσα είδαν αλλά κυρίως όσα βίωσαν στις δομές της οργάνωσης είτε στην Αθήνα είτε στην περιφέρεια.

Πληροφορίες του NEWS 24/7 που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση αναφέρουν ότι πριν από λίγες ημέρες γνωστό “πρωτοπαλίκαρο” της προηγούμενης κατάστασης στην Κιβωτό μετέβη στο Βόλο με στόχο να εκφοβίσει βασικό καταγγέλλοντα (παιδί) και μ’ αυτόν τον τρόπο να τον ωθήσει σε αλλαγή κατάθεσης.

Το γεγονός του ταξιδιού όμως έπεσε στην αντίληψη των υπαλλήλων της Κιβωτού στην Αθήνα οι οποίοι έσπευσαν και ενημέρωσαν σχετικά την Εισαγγελία που χειρίζεται την υπόθεση.

Με τη σειρά της η Εισαγγελία, ενεργώντας αποφασιστικά αλλά και διακριτικά, ενημέρωσε το προσωπικό της δομής του Βόλου και έτσι τα χειρότερα αποφεύχθησαν.

Από τα παραπάνω όμως γίνεται σαφές ότι κάποιοι θα παλέψουν με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη να αλλάξουν τα δεδομένα με κύριο στόχο να μην αποδειχθεί ποτέ η κατηγορία της ασέλγειας κατά ανηλίκων.

Η κλήση σε ανωμοτί κατάθεση που έχει αποσταλεί στον Πατέρα Αντώνιο, αφορά το κακούργημα της ασέλγειας σε βαθμό κακουργήματος με την δικογραφία να περιλαμβάνει δύο περιπτώσεις φιλοξενούμενων αγοριών, ενώ παράλληλα του ζητούνται εξηγήσεις και για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες σε βάρος αδύναμων προσώπων κατά συρροή.

Το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια για το οποίο καλείται να δώσει εξηγήσεις ο πατέρας Αντώνιος, αφορά τις καταγγελίες ενός 19χρονου, σήμερα, πρώην φιλοξενούμενου σε σπίτι της Κιβωτού σε πόλη της επαρχίας και ενός αγοριού 15 ετών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα