Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα
Ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα YOUTUBE

Τα σπίτια του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας ερευνά αυτή τη στιγμή η Οικονομική Αστυνομία μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Η έφοδος προέκυψε ως συνέχεια των αποκαλύψεων στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

ADVERTISING

"Παγώνουν" οι προσωπικοί λογαριασμοί τους

Στο μεταξύ, στο «στόχαστρο» των αρχών μπήκαν οι προσωπικοί λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου της πρεσβυτέρας καθώς και των γονιών του, καθώς η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος αποφάσισε τη δέσμευσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ενέργεια αυτή έλαβε χώρα, προκειμένου να επιτευχθεί ένας ενδελεχής έλεγχος στα οικονομικά των συγκεκριμένων προσώπων, αποτρέποντας συγχρόνως οποιαδήποτε μελλοντική κίνηση. Να σημειωθεί πως οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αν και ο πατέρας του πατέρα Αντώνιου δεν βρίσκεται στη ζωή, εξακολουθεί να υφίσταται τραπεζικός λογαριασμός στο όνομα του.

Ωστόσο, οι τραπεζικοί λογαριασμοί που τηρεί η Κιβωτός του Κόσμου δεν πρόκειται να «παγώσουν». Κι αυτό γιατί η Αρχή έκρινε πως θα πρέπει να υπάρξει ένας διαφορετικός χειρισμός, αφού κάτι τέτοιο θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά στη λειτουργία του οργανισμού, από τον οποίο εξακολουθούν να εξαρτώνται εκατοντάδες άνθρωποι.

Αντ’ αυτού διενεργούνται γενικευμένοι οικονομικοί έλεγχοι κυρίως ως προς τις χορηγίες που έχουν υπάρξει, ενώ και η νέα διοίκηση έχει δηλώσει ότι θα προχωρήσει σε έρευνα μέσω ορκωτών λογιστών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κιβωτός του Κόσμου
SHARE:

24Media Network