Κιβωτός του Κόσμου: Εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό στον Κολωνό

Κιβωτός του Κόσμου: Εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό στον Κολωνό
Κιβωτός του Κόσμου Eurokinissi

Μεγάλο χρηματικό ποσό βρέθηκε στη δομή της "Κιβωτού του Κόσμου" στον Κολωνό κατά την έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας. Σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες στην Κιβωτό του Κόσμου μετά τις πληροφορίες που διέρρευσαν για τους προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς και τις θυρίδες του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κατά την έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας τη Δευτέρα (28/11) σε ακίνητά τους σε Κολωνό και Ραφήνα, βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό στον Κολωνό.

Στο στόχαστρο των αρχών βρέθηκαν και δεκάδες ακίνητα, σε διάφορες περιοχές, όπως τη Γλυφάδα, την Άνοιξη, την Πεύκη, την Αγία Παρασκευή, από δωρεές στην Κιβωτό, η αξία των οποίων ανέρχεται σε τεράστια ποσά.

Μάλιστα, η Οικονομική Αστυνομία, έλαβε απάντηση από τράπεζα πως η πρεσβυτέρα πριν από περίπου μία εβδομάδα επισκέφθηκε τράπεζα που διατηρεί θυρίδα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν βρεθεί 300.000 ευρώ στους προσωπικούς τραπεζικούς τους λογαριασμούς, με την προέλευση του ποσού να ερευνάται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα