Κιβωτός του Κόσμου: Η πρεσβυτέρα φέρεται να άδειασε τραπεζική θυρίδα της οργάνωσης

Η Σταματία Γεωργαντή
Η Σταματία Γεωργαντή YOUTUBE

Νέες αποκαλύψεις για τα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου, με την σύζυγο του πατέρα Αντώνιου και πρώην πρόεδρο της οργάνωσης, Στ. Γεωργαντή να φέρεται να άδειασε πριν δύο μέρες τραπεζική θυρίδα.

Ραγδαίες εξελίξεις και ντόμινο αποκαλύψεων για την Κιβωτό του Κόσμου, με το οικονομικό σκέλος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης να παίρνει θέση στο προσκήνιο.

Στο φως ήρθε ένα ακόμα περιστατικό, το οποίο προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εφημερίδα "Τα Νέα", πρώην κορυφαίο στέλεχος της οργάνωσης, άδειασε με απόλυτη μυστικότητα, τραπεζική θυρίδα σε υποκατάστημα πιστωτικού ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας.

ADVERTISING

Η πληροφορία έφτασε από υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη και από ελεγκτές της επιτροπής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που ήδη ερευνούν την ΜΚΟ. Στην ίδια τράπεζα, σημειώνει η εφημερίδα, η Κιβωτός φέρεται να διατηρούσε λογαριασμό ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι τα τελευταία 24ωρα υπήρξε προσπάθεια αλλοίωσης των ιχνών για τις συναλλαγές της ΜΚΟ που παρουσίαζε ετησίως κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και συνολικά πλεονάσματα πολλών εκατομμυρίων ευρώ από δωρεές.

Η τραπεζική θυρίδα με το άγνωστο περιεχόμενο που αφαιρέθηκε άρον άρον προ 48 ωρών φέρεται ότι είχε ανοιχτεί στο όνομα της Κιβωτού.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή Live News στο Mega, το πρόσωπο που άδειασε τη θυρίδα δεν είναι άλλο από την πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή.

Μάλιστα, αφού πήρε το περιεχόμενο το οποίο είναι άγνωστο, προγραμμάτισε ραντεβού με άλλη τράπεζα για να νοικιάσει νέα θυρίδα, πράγμα όμως που όπως φαίνεται δεν έχει ακόμη συμβεί.

Σημειώνεται ότι δικαιούχοι της θυρίδας είναι η ίδια και ο πατέρας Αντώνιος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κιβωτός του Κόσμου
SHARE:

24Media Network