Κλέιμαν: Τα πρώτα λόγια του αφότου αφέθηκε ελεύθερος

Κλέιμαν: Τα πρώτα λόγια του αφότου αφέθηκε ελεύθερος
Μπόρις Κλέιμαν ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/EUROKINISSI

Τι υποστηρίζει ο Μπόρις Κλέιμαν λίγες ώρες μετά την απολογία του για την υπόθεση βιασμού 17χρονης από το Βέλγιο.

Λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ, μετά την απολογία του για το φερόμενο βιασμό 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο, ο Μπόρις Κλέιμαν τοποθετήθηκε για πρώτη φορά ο ίδιος για όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Ο Μπόρις Κλέιμαν με ένα ποστάρισμα του στο λογαριασμό του στο instagram λίγες ώρες μετά την απολογία του στον ανακριτή και αφού αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος

Όπως γράφει το SPORT24, ο 33χρονος γκολκίπερ υποστήριξε πως όσα του καταλογίζουν είναι ψευδή και αβάσιμα, δηλώνοντας σίγουρος πως οι Ελληνικές Αρχές θα φέρουν την αλήθεια στο φως.

“Οι ισχυρισμοί που έχουν διατυπωθεί εις βάρος μου είναι εντελώς ψευδείς και αβάσιμοι. Έχω συνεργαστεί πλήρως με τις Ελληνικές Αρχές και είμαι βέβαιος ότι η επιμελής εργασία τους θα φέρει την αλήθεια στο φως.

Ζητώ ευγενικά από τα μέσα ενημέρωσης να είναι προσεκτικά στις αναφορές τους και να αποφύγουν να βλάψουν περαιτέρω τη φήμη μου και να αυξήσουν τον πόνο που έχει προκληθεί στα μικρά παιδιά μου και στην αγαπημένη μου σύζυγο.

Σε όλη μου τη ζωή ως επαγγελματίας αθλητής, γιος, πατέρας και σύζυγος, έχω σεβαστεί κάθε συνάνθρωπο και ιδιαίτερα κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο.

Σας ευχαριστώ, Μπόρις Κλέιμαν”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα