Πλήθος κόσμου και περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες στη συναυλία για τον Παύλο Φύσσα

Πλήθος κόσμου και περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες στη συναυλία για τον Παύλο Φύσσα

Μεγάλη αντιφασιστική συναυλία στο Σύνταγμα, στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

Αντιφασιστική συναυλία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Σύνταγμα. Η συναυλία άρχισε στις 5 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε περίπου στις 11.30 το βράδυ.

Πάνω από 30 καλλιτέχνες συμμετείχαν στην συναυλία, κατά του φασισμού και μεταξύ άλλων οι: Δ. Πουλικάκος, Γ. Γιοκαρίνης, Σπ. Γραμμένος, Ν. Ζιώγαλας, Λαθρεπιβάτες, Γ. Χαρούλης, Μπ. Στόκας και Υπόγεια Ρεύματα.

Στην συναυλία παρέστησαν και οι γονείς του Παύλου Φύσσα.

Συναυλία - φόρος τιμής στον Παύλο Φύσσα για την συμπλήρωση ενός χρόνου από την δολοφονία του, από την κίνηση
Συναυλία - φόρος τιμής στον Παύλο Φύσσα για την συμπλήρωση ενός χρόνου από την δολοφονία του, από την κίνηση "ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ" την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014, στο Σύνταγμα. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας με την "ERT OPEN" διοργανώνουν τριήμερο αντιφασιστικό φεστιβάλ ντοκιμαντέρ, από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Το φεστιβάλ κινείται πάνω σε τρεις άξονες: οικονομικός φασισμός, πολιτικός φασισμός, Χρυσή Αυγή και κοινωνικός ρατσισμός. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο προαύλιο του 5ου δημοτικού σχολείου Κερατσινίου (Εμμ. Μπενάκη και Ταϋγέτου Αμφιάλη), που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου.

Πλήθος κόσμου και περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες στη συναυλία για τον Παύλο Φύσσα

Σημειώνεται ότι χθες πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου στο σημείο που δολοφονήθηκε ένα χρόνο πριν ο Παύλος Φύσσας στην περιοχή του Κερατσινίου. Πρόκειται για γλυπτό που φιλοτέχνησε ο Στάθης Αλεξόπουλος στη μνήμη του δολοφονημένου μουσικού.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και μαζική πορεία στη μνήμη του όπου πάνω από 5.000 άτομα ξεκίνησαν από το σημείο όπου πριν από ένα χρόνο ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε από το μέλος της Χρυσής Αυγής Γιώργο Ρουπακιά, στην Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι. Η πορεία διοργανώθηκε από την ομάδα «Δεν ξεχνάμε», μια πρωτοβουλία από φίλους και συγγενείς του θύματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Παύλος Φύσσας
SHARE:

24Media Network