Κλείνουν τα Τέμπη λόγω εργασιών συντήρησης

ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ (ICON PRESS / ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ (ICON PRESS / ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ) ICON

Κλειστή από σήμερα Τρίτη μέχρι και αύριο Τετάρτη η ΠΑΘΕ, στο ύψος της Κοιλάδας των Τεμπών. Πώς θα κινούνται οι οδηγοί

Κλειστή είναι από τις 7 σήμερα το πρωί, η ΠΑΘΕ στο ύψος της Κοιλάδας των Τεμπών καθώς, όπως είχε ανακοινωθεί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα και αύριο γίνονται εργασίες συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας, από ομάδα αλπινιστών που έχει έρθει για τον σκοπό αυτό και βρίσκεται ήδη επί το έργον, παρότι οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν ιδιαίτερα.

Στο μεταξύ, κανονικά και χωρίς προβλήματα, διεξάγεται - μέχρι στιγμής - η κυκλοφορία από τις εναλλακτικές διαδρομές που έχουν προταθεί τόσο για το ΙΧ όσο και για τα φορτηγά.

Υπενθυμίζεται ότι, και σήμερα αλλά και αύριο, η κοιλάδα των Τεμπών θα παραμείνει κλειστή από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ από τις 8 και μετά η κυκλοφορία επιτρέπεται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με σχετική απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης (Π.Α.Θ.Ε.), από τη χιλιομετρική θέση 365+477 (κόμβος Γυρτώνης) μέχρι τη χιλιομετρική θέση 390+700 της Π.Α.Θ.Ε. (διασταύρωση Στομίου).

Οι εναλλακτικές διαδρομές κυκλοφορίας είναι από τον παραλιακό άξονα του Νομού Λάρισας και μέσω Ελασσόνας ή Γρεβενών.

SHARE:

24Media Network