Κλείνουν την εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου οι αγρότες

Αγρότες των περιοχών Τυρνάβου και Αργυροπουλίου συγκεντρώθηκαν στον κόμβο Αργυροπουλίου (εθνική οδός Λαρίσας-Κοζάνης) την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, ενόψει της έναρξης των κινητοποιήσεων την Πέμπτη. Θα αποκλείουν συμβολικά το δρόμο μέχρι την Πέμπτη όταν και θα μεταβούν μαζί με τους υπόλοιπους στον κόμβο της Νίκαιας (Ε.Ο. Αθηνών - Θεσ/νίκης).
(EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ)
Αγρότες των περιοχών Τυρνάβου και Αργυροπουλίου συγκεντρώθηκαν στον κόμβο Αργυροπουλίου (εθνική οδός Λαρίσας-Κοζάνης) την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, ενόψει της έναρξης των κινητοποιήσεων την Πέμπτη. Θα αποκλείουν συμβολικά το δρόμο μέχρι την Πέμπτη όταν και θα μεταβούν μαζί με τους υπόλοιπους στον κόμβο της Νίκαιας (Ε.Ο. Αθηνών - Θεσ/νίκης). (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ) EUROKINISSI

Μέχρι και την Πέμπτη θα ισχύει ο δίωρος καθημερινός αποκλεισμός της εθνικής οδού από τους διαμαρτυρόμενους αγρότες. Ποιες ώρες θα είναι κλειστός ο δρόμος;

Απόφαση για καθημερινές κινητοποιήσεις και δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου, πήραν τα μέλη του αγροτικού συλλόγου Αιγίου.

Όπως είπε ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Γιάννης Μποδιώτης, «από αύριο Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη, θα αποκλείουμε την εθνική οδό από τις 17:00 έως και τις 19:00 και στην συνέχεια θα ληφθούν νέες αποφάσεις».

Στο μεταξύ, με αφορμή την σημερινή έναρξη των κινητοποιήσεων, ο κ. Μποδιώτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή των αγροτών, διατυπώνοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι «τις επόμενες ημέρες θα συμμετέχουν όλο και περισσότεροι αγρότες».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αγρότες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στους δρόμους όλης της χώρας οι αγρότες

Τα πρώτα τρακτέρ βγήκαν στους δρόμους

SHARE:

24Media Network