Κλειστή η Κορίνθου – Πατρών μεταξύ Ακράτας και Καλαβρύτων

Κλειστή η Κορίνθου – Πατρών μεταξύ Ακράτας και Καλαβρύτων
Παράδοση στην κυκλοφορία των σηράγγων Δερβενίου και τμήματος Κορίνθου-Κιάτου της Ολυμπίας Οδού παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016. Ο Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, επιθεώρησαν τα εργοτάξια κατά μήκος της Ολυμπίας Οδού (αυτοκινητόδρομος Κορίνθου-Πατρών) αλλά και των εργασιών ολοκλήρωσης της σήραγγας Κλόκοβας της Ιονίας Οδού (αυτοκινητόδρομος Αντιρρίου-Ιωαννίνων). Το στιγμιότυπο από το έργο διάνοιξης και κατασκευής των δίδυμων σηράγγων Κλόκοβας Αιτωλοακαρνανίας της "Ιόνιας Οδού", μήκους 2,9 χλμ ανά κλάδο και κατεύθυνση. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Το ρεύμα κυκλοφορίας προς την Πάτρα θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό. Ποιες ώρες ενδέχεται να κλείσει και το ρεύμα προς Αθήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, λόγω έργων, από την Κυριακή 26 Μαρτίου έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στη νέα εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, μεταξύ των κόμβων Ακράτας και Καλαβρύτων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα θα εκτρέπεται καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ωρου στην παλαιά εθνική οδό.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την «Ολυμπία Οδό, ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών δεν αποκλείεται κάποια βράδια να ισχύσει παράλληλα και ολιγόωρη εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα στην παλαιά εθνική οδό και συγκεκριμένα από τις 21:00 το βράδυ, έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας.

ΠΗΓΗ PATRANEWS

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα