Πορεία κατά της επένδυσης στα Μεταλλεία στη Χαλκιδική

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στα Προπύλαια, από την Επιτροπή Αλληλεγγύης Αττικής, για τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στα Προπύλαια, από την Επιτροπή Αλληλεγγύης Αττικής, για τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Πορεία συμπαράστασης στους κατοίκους της Χαλκιδικής, πραγματοποίησαν μέλη συλλογικοτήτων στο κέντρο της Αθήνας. Ανοικτοί όλοι οι δρόμοι

Πορεία προς την Ομόνοια πραγματοποιούν μέσω της οδού Αθηνάς εκατοντάδες διαμαρτυρόμενοι για την επένδυση στα Μεταλλεία Χρυσού της Χαλκιδικής, αλλά και τις συλλήψεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.

Άνοιξαν λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας καθώς ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας κατά της επένδυσης μεταλλείων χρυσού στην Χαλκιδική και των συλλήψεων που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα.

Η πορεία κινήθηκε μέσω των οδών Αθηνάς και Σταδίου προς την πλατεία Συντάγματος και από εκεί μέσω Πανεπιστημίου στα Προπύλαια όπου οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν μέλη διαφόρων συλλογικοτήτων (επιτροπή συμπαράστασης στους κατοίκους της Χαλκιδικής, ΟΚΔΕ, ΕΕΚ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ").

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μαρτυρία κατοίκου Ιερισσού: "Έβαλαν πιστόλι στον κρόταφο γυναίκας"

SHARE: