Κλειστός ο σταθμός του μετρό “Σύνταγμα” – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω επίσκεψης Σι Τζινπίνγκ

Κλειστός ο σταθμός του μετρό “Σύνταγμα” – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω επίσκεψης Σι Τζινπίνγκ
Μετρό (ΦΩΤΟ Αρχείου) Eurokinissi

Από τις 9 το πρωί θα παραμείνει κλειστός ο σταθμός του μετρό "Σύνταγμα", καθ' υπόδειξη της Αστυνομίας. Ταυτόχρονα θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός του Συντάγματος από τις 9 το πρωί, καθ’ υπόδειξη της Αστυνομίας. Οι συρμοί, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΤΑΣΥ, θα διέρχονται από το σταθμό χωρίς στάση.

Το μετρό θα παραμείνει κλειστό λόγω της επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίγνκ στην Αθήνα. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένονται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Πειραιά.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν λόγω της επίσημης επίσκεψης στην Αθήνα του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας έως το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και ξανά το απόγευμα τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στον Πειραιά.

Σε πρώτη φάση, οι ρυθμίσεις αφορούν την περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο Hilton, την Πλατεία Συντάγματος, το Προεδρικό Μέγαρο και την Ακρόπολη.

Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα αναπτυχθούν για την ρύθμιση και την διαχείριση της κυκλοφορίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα