Κολωνός: Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η μητέρα της 12χρονης

Κολωνός: Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η μητέρα της 12χρονης
Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε την Δευτέρα η μητέρα της 12χρονης eurokinissi

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε μετά την απολογία της η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Η 37χρονη παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για περισσότερες από τρεις ώρες, ωστόσο τα όσα ανέφερε δεν στάθηκαν ικανά να αποφύγει τη φυλακή.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, η κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία προφυλακίστηκε, καθώς δεν έπεισε ότι είναι αμέτοχη σε όσα φρικώδη βίωνε το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Σε κλάματα ξέσπασαν τα μεγαλύτερα παιδιά της 37χρονης, όταν η μητέρα τους αποχώρησε για την φυλακή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως κατά την απολογία της ερωτήθηκε διεξοδικά για τα τέσσερα εμβάσματα, συνολικού ύψους 110 ευρώ, που εντοπίστηκαν σε τραπεζικό της λογαριασμό από δύο πρόσωπα. Η ίδια φέρεται να υποστήριξε ότι δεν αντιλήφθηκε την καταβολή των ποσών, τονίζοντας πως από τον Απρίλιο κι έπειτα ο λογαριασμός δεν χρησιμοποιούνταν γιατί είχε υποδείξει νέο λογαριασμό για τα επιδόματα πρόνοιας που ελάμβανε.

Επεσήμανε δε ότι η ίδια κατήγγειλε στις αρχές τον 53χρονο Ηλία Μίχο, προσθέτοντας ότι συνέχισε να ανταλλάσσει μηνύματα με τον ίδιο και με τη σύζυγο του, μετά από υπόδειξη των αστυνομικών.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, μπροστά από το κτίριο 10, όπου στεγάζεται το ανακριτικό γραφείο βρίσκονται τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας καθώς και δυο συγγενείς της.

Νωρίτερα, ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν η 19χρονη κόρη και η θεία της μικρής, που πρώτη ανακάλυψε τις επικοινωνίες του παιδιού με τον Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απέκλεισαν το ενδεχόμενο εμπλοκής της μητέρας στην υπόθεση, ενώ το ίδιο φέρεται να έχει υποστηρίξει και η 12χρονη στην τρίτη συμπληρωματική της κατάθεση στις αρχές.

Ο συνήγορος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε σχετικά: “Ο Ηλιας Μίχος είχε κερδίσει με διάφορους τρόπους την εμπιστοσύνη της οικογένειας της 12χρονης και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και από άλλες οικογένειες που είχαν παιδιά. Στο κατάστημά του, δε, σύχναζαν παιδιά“. Πρόσθεσε δε πως “το αν έχουμε μια κακή μητέρα ή ένα αδιάφορο περιβάλλον είναι άλλο από τη μαστροπεία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα