Κωνσταντόπουλος για Κορκονέα: Ήθελαν συνεδρίαση σε χρόνο που θα ίσχυαν οι νέοι κώδικες

Ο δικηγόρος Νίκος Κωνσταντόπουλος
Ο δικηγόρος Νίκος Κωνσταντόπουλος EUROKINISSI

Ο δικηγόρος είπε ότι η δίκη σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας ξεκίνησε το 2016 και μέχρι τώρα έχουν γίνει 60 συνεδριάσεις.

“Ήθελαν να συνεδριάσει το δικαστήριο σε χρόνο που θα ίσχυαν οι νέοι κώδικες”.

Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 για την δολοφονία Γρηγορόπουλου ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, συνήγορος πολιτικής αγωγής της οικογένειας του Αλέξανδρου, ο οποίος μίλησε για υπερασπιστικά κόλπα παλαιάς κοπής.

Η τοποθέτησή του γίνεται με φόντο την αναβολή της δικαστικής απόφασης για την υπόθεση για τον Ιούλιο.

Ο δικηγόρος είπε ότι η δίκη σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας ξεκίνησε το 2016 και μέχρι τώρα έχουν γίνει 60 συνεδριάσεις.

Όπως εξήγησε, την ημέρα που ήταν να βγει η επίμαχη απόφαση δεν εμφανίστηκε ο ένας από τους δύο συνηγόρους του Κορκονέα διότι το προηγούμενο βράδυ εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο με στηθαγχικά προβλήματα.

“Ζητήσαμε η διαδικασία να συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα πριν την 1η Ιουλίου αλλά ο συνήγορος του Σαραλιώτη έφερε διάφορα κωλύματα, λέγοντας ότι δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί στο δικαστήριο” ανέφερε ο κ. Κωνσταντόπουλος.

Τέλος έστρεψε τα πυρά του κατά της ηγεσίας του αρμόδιου Υπουργείου για το κλίαμ που έχει διαμορφωθεί στον χώρο της Δικαιοσύνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γρηγορόπουλος
SHARE: