Κρήτη: Άδειασαν το σπίτι της μητέρας ήρωα του "Noratlas"

Διαρρήκτης εν δράσει.
Διαρρήκτης εν δράσει. PIXABAY.COM

Τίποτα δεν άφησαν οι δράστες που εισέβαλαν στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας. Πήραν ακόμη και το εκκαθαριστικό της εφορίας.

Όχι μόνο δε σεβάστηκαν τίποτα, αλλά ούτε ... πτοήθηκαν από τον "Ηφαιστίωνα" και την καταιγίδα στη Κρήτη, οι διαρρήκτες που το μεσημέρι της Τρίτης μπήκαν στο σπίτι της ανάπηρης, άρρωστης μητέρας του ήρωα καταδρομέα Ηλία Τούλη, που έπεσε νεκρός στην Κύπρο, τον Ιούλιο του 1974.

Η κυρία Μαρία Βλατά που ζει στο χωριό Μάραθος του δήμου Μαλεβιζίου έπεσε θύμα των διαρρηκτών που έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό, βιβλιάρια, φορολογικά στοιχεία, ακόμα και ... το εκκαθαριστικό της εφορίας αλλά και τοπογραφικά διαγράμματα!

ADVERTISING

Όπως σημειώνει στο Cretalive συγγενικό πρόσωπο της κ.Βλατά, μέρος αυτών χρημάτων είχαν προσφέρει απλοί άνθρωποι από την Κύπρο που την είχαν επισκεφθεί τα τελευταία χρόνια για να εκφράσουν συλλυπητήρια και τη συμμετοχή τους στον πόνο της για τον χαμό του μοναχογιού της, ο οποίος παρά τον τραυματισμό του ήταν στο αεροπλάνο ΝΟΡΑΤΛΑΣ που έπεσε από φίλια πυρά.

Οι διαρρήκτες ωστόσο, αρπάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, πήραν και μέρος της πενιχρής σύνταξής της αλλά και χρήματα του αδελφού της - ανήμερα μάλιστα της ονομαστικής του γιορτής - ο οποίος φροντίζει την ηλικιωμένη τα τελευταία 15 χρόνια.

Η υπόθεση έχει καταγγελθεί στις Αρχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη, Κύπρος
SHARE:

24Media Network