Κρήτη: Δώρο ζωής από τους γονείς της 17χρονης Νεκταρίας

Γκράφιτι με θέμα τη δωρεά οργάνων στην είσοδο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Θεσσαλονίκη
Γκράφιτι με θέμα τη δωρεά οργάνων στην είσοδο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Θεσσαλονίκη MOTIONTEAM

Συγκίνηση σε ολόκληρη την Κρήτη προκάλεσε ο θάνατος της νεαρής Νεκταρίας. Οι γονείς της προχώρησαν σε πράξη αλληλεγγύης δωρίζοντας τα όργανά της.

Ο πόνος χάρισε ελπίδα και έστειλε το μήνυμα της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και την αξία της δωρεάς οργάνων. Ο λόγος για τους γονείς μιας 17χρονης κοπέλας, της Νεκταρίας, που έφυγε από τη ζωή λόγω εγκεφαλικού οιδήματος, όμως πρόλαβαν να χαρίσουν τα όργανα της σε συνανθρώπους τους που βρίσκονται σε λίστες αναμονής μεταμοσχεύσεων.

Συγκίνηση στο Ρέθυμνο και σε ολόκληρη την Κρήτη προκάλεσε ο θάνατος της νεαρής Νεκταρίας, αλλά και η απόφαση των γονιών της, του αστυνομικού διοικητή Τροχαίας Ρεθύμνου και της επίσης αστυνομικού συζύγου του, να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, παρά το βαρύ πένθος τους.

ADVERTISING

Μετά από 15 ημέρες στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, στο Ηράκλειο, η άτυχη Νεκταρία δεν κατάφερε να ανοίξει τα μάτια της, έδωσε όμως την ελπίδα σε όσους γίνουν λήπτες της πράξης ανθρωπιάς των γονιών της.

Σήμερα τα όργανα ταξίδεψαν προς τους λήπτες και αύριο, Πέμπτη, το Ρέθυμνο θα αποχαιρετήσει την Νεκταρία, συμπαραστεκόμενο στους δύο γονείς.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη
SHARE:

24Media Network