Κρήτη: Καταγγελία για λεκτική επίθεση σε ανάπηρο που έπεσε από το αμαξίδιό του

Κρήτη: Καταγγελία για λεκτική επίθεση σε ανάπηρο που έπεσε από το αμαξίδιό του
Φωτογραφία αρχείου iStock

Νεαρός ανάπηρος άνδρας δέχτηκε λεκτική επίθεση, όταν έπεσε από το αμαξίδιό του και καθυστέρησε να σηκωθεί, σύμφωνα με καταγγελία.

Μία σοκαριστική καταγγελία από την Κρήτη ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα Τετάρτη (30/11), σύμφωνα με την οποία νεαρός έπεσε από το αναπηρικό του αμαξίδιο και δέχτηκε λεκτική επίθεση από περαστικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, το περιστατικό συνέβη σε περιοχή των Χανίων.

Η καταγγελία, που αναρτήθηκε σε ομάδα του Facebook, έκανε λόγο για “ανυπόμονο οδηγό” που ενώ άλλοι περαστικοί βοηθούσαν τον ανάπηρο άνδρα να καθίσει στο αμαξίδιο, εκείνος τον έβρισε, λέγοντας Άντε τελείωνε μ@λ@κ@”.

Ολόκληρη η καταγγελία

“Λίγη ανθρωπιά.. δεν βλάπτει! Χθες στην οδό Δαγκλή στη Χαλεπα που γίνονται έργα για οπτικές ίνες και στις δύο άκρες του δρόμου, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑΜΕΑ ανετράπη με αποτέλεσμα το ΑΜΕΑ παιδί να πέσει κάτω στον δρόμο…

Άμεσα άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά και αντιλήφθηκαν το συμβάν έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να τον βάλουν πίσω στο αμαξίδιο του… Όπως καταλαβαίνετε αυτό θέλει λίγο χρόνο! Όσο λοιπόν κάποιοι προσπαθούσαν να σηκώσουν το παιδί…ακούστηκε από ένα αυτοκίνητο που περίμενε:. Άντε τελείωνε μ@λ@κ@“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα