Κρήτη: Κύπρια τουρίστρια τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα - Η μαρτυρία της

Κρήτη: Κύπρια τουρίστρια τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα - Η μαρτυρία της

Η κοπέλα βρισκόταν σε αυτοκίνητο μαζί με την θεία της στο κέντρο των Χανίων όταν από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε αιμόφυρτη στο πίσω κάθισμα από μια σφαίρα που την χτύπησε.

Η νεαρή Άντρια Μικελίδου, η Κύπρια που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα, μέρα μεσημέρι, μέσα στην πόλη των Χανίων, μίλησε για την περιπέτειά της αποκλειστικά στην κάμερα του OPEN TV, ενώ οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν τον δράστη.

Η κοπέλα βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με την θεία της στο κέντρο των Χανίων όταν από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε αιμόφυρτη στο πίσω κάθισμα από μια σφαίρα που την χτύπησε.

«Ανοίγω το παράθυρο γιατί δεν δούλευε το air condition. Βρισκόμασταν στην οδό Απoκορώνου. Σε δευτερόλεπτα χωρίς να καταλάβω τι έγινε, νιώθω ένα πόνο και ακούω ένα θόρυβο σα να ξεφουσκώνει ένα λάστιχο».

Η οδηγός αμέσως πάτησε φρένο και είδε την ανιψιά της τραυματισμένη. «Σκύβω μπροστά και βλέπω αίματα και παίρνω και τη σφαίρα. Η θεία είναι παιδίατρος, σταμάτησε απευθείας, μου έφεραν νερό και με έφεραν αμέσως στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με το θύμα η σφαίρα προήλθε από διαγώνια δεξιά μόλις άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου και την χτύπησε στον θώρακα κάτω από το στήθος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κύπρος
SHARE: