Κρήτη: Μαζεύτηκαν για να παίξουν ζάρια – Οκτώ συλλήψεις

Κρήτη: Μαζεύτηκαν για να παίξουν ζάρια – Οκτώ συλλήψεις
Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Οκτώ άτομα συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τρίτης σε κατάστημα του Δήμο Μαλεβιζίου. Έξι άνδρες κατηγορούνται για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια, ενώ δύο γυναίκες εργάζονταν ως υπάλληλη του καταστήματος.

Στη σύλληψη οκτώ ατόμων προχώρησαν οι αρχές στην Κρήτη μετά από επιχείρηση με τη συμμετοχή της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας.

Έξι Έλληνες, μια Ελληνίδα και μια αλλοδαπή συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τρίτης σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Ηρακλείου, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς και αστυνομικών της Ομάδας Πεζών Περιπολιών του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου

Οι άνδρες κατηγορούνται για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ οι δύο γυναίκες εργάζονταν ως υπάλληλοι στο συγκεκριμένο κατάστημα, στερούμενες των προβλεπόμενων πιστοποιητικών υγείας.

Όπως αναφέρει το Cretalive, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, μετά τα μεσάνυχτα, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ημεδαπός ως υπεύθυνος του καταστήματος και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, είχε επιτρέψει σε πέντε ακόμα ημεδαπούς την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «ΚΥΒΟΙ-ΖΑΡΙΑ» και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: το χρηματικό ποσό των 1,495 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου, έξι ζεύγη κύβοι-ζάρια και δύο καταγραφικά μηχανήματα.

Σε βάρος των συλληφθέντων επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα και συγκεκριμένα 3.000 ευρώ στον υπεύθυνο του καταστήματος, 8 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 8 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα