Κρήτη: Νεκρός 51χρονος που εργαζόταν σε σεισμόπληκτο κτίριο

Κρήτη: Νεκρός 51χρονος που εργαζόταν σε σεισμόπληκτο κτίριο
Σεισμός στην Κρήτη - Καταστροφές σε σπίτια Eurokinissi

Ένας 51χρνος έχασε τη ζωή του στο δήμο Μινώα Πεδιάδος στην Κρήτη, καθώς έκανε εργασίες σε ένα σεισμόπληκτο κτίριο, όταν ένας τοίχος έπεσε πάνω του.

Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του ένας άνδρας στο δήμο Μινώα Πεδιάδος στην Κρήτη, ο οποίος πραγματοποιούσε εργασίες σε σεισμόπληκτο κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 51χρονο άνδρα ο οποίος βρισκόταν κτίριο στην περιοχή της Νιπιδιτού στο δήμο Μινώα Πεδιάδος, που είχε πληγεί από τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το cretalive, εργάτες πήγαν για να ξεκινήσουν μια διαδικασία αναπαλαίωσης ενός παλιού κτίσματος. Για ένα ακόμη μεροκάματο ανήμερα του Αγίου πνεύματος. Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά την εκτέλεση εργασιών κατεδάφισης παλιού κτίσματος. Επρόκειτο για ένα μικρό κτίσμα, ελάχιστων τετραγωνικών, από το οποίο είχε καταρρεύσει μέρος της οροφής. Απέμενε μόνο ένα μικρό τμήμα του ταβανιού και οι εξωτερικοί τοίχοι.

Κάποια στιγμή ο άτυχος άνδρας έθεσε σε λειτουργία το τρυπάνι, τρυπώντας τον τοίχο στην πρόσοψη του παλιού οικήματος και τότε συνέβη η τραγωδία. Τόσο η οροφή που είχε απομείνει όσο και ο τοίχος κατέρρευσαν και καταπλάκωσαν τον 51χρονο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να δώσουν κάποια βοήθεια στον άτυχο άνδρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα