Κρήτη: Ο πατέρας του δράστη έσωσε την 36χρονη από τις μαχαιριές

Κρήτη: Ο πατέρας του δράστη έσωσε την 36χρονη από τις μαχαιριές
Αστυνομία στο σπίτι όπου 36χρονη δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον σύντροφό της Eurokinissi

Σημαντικός ο ρόλος του πεθερού του θύματος αφού επενέβη αφοπλίζοντας τον δράστη. Καλύτερη η κατάσταση της 36χρονης.

Η παρέμβαση του πεθερού της, πατέρα του δράστη του αιματηρού περιστατικού έμφυλης βίας στο Ηράκλειο Κρήτης, φαίνεται πως υπήρξε σωτήρια για την ζωή της 36χρονης, που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον σύντροφό της.

Ο πατέρας του 36χρονου άκουσε τις φωνές και κατέβηκε στο σπίτι του ζευγαριού, καταφέρνοντας να αφοπλίσει τον γιο του, αποσπώντας του το κουζινομάχαιρο και σβήνοντας στην συνέχεια την φωτιά που ο δράστης είχε βάλει στο σπίτι του.

Όπως αναφέρει το flashnews, 36χρονος που αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα με το ίδιο μαχαίρι μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο όπου αντιμετωπίστηκε το τραύμα και νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Το αιματηρό περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής όταν ο 36χρονος τραυμάτισε την 36χρονη σύντροφό του με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια προχώρησε στον αυτοτραυματισμό του.

H γυναίκα σύμφωνα με περιοχές τραυματίστηκε με αρκετές μαχαιριές στην περιοχή του θώρακα και νοσηλεύεται με την κατάστασή της να κρίνεται καλύτερη.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον 36χρονο σε αυτή την πράξη προς το παρόν παραμένουν άγνωστοι ενώ στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η αστυνομία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα