Ηράκλειο: Διασωληνωμένη νοσηλεύεται η γυναίκα που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της

Ηράκλειο: Διασωληνωμένη νοσηλεύεται η γυναίκα που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της
Το νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο Κρήτης EUROKINISSI

Σοβαρή αλλά σταθερή κρίνεται η κατάσταση της νεαρής γυναίκες που δέχτηκε απανωτές μαχαιριές από τον σύντροφό της στην Κρήτη, και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο ΠΑΓΝΗ. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό.

Διασωληνωμένη νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ η 30χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο Κρήτης, που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον 35χρονο σύντροφό της, το βράδυ της Κυριακής (4/6).

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άνδρας φέρεται να χτύπησε και να τραυμάτισε με μαχαίρι τη σύντροφό του και στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι να αυτοτραυματίστηκε.

Όπως μεταδίδει το Cretalive, αν και δεν έχει βγει ακόμα το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα δέχθηκε 14 μαχαιριές σε όλο της το σώμα.

Η 30χρονη υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή λόγω της μεγάλης ποσότητας αίματος που είχε χάσει. Τελικά τα κατάφεραν και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρή, αλλά σταθερή.

Ο 35χρονος που αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα με το ίδιο μαχαίρι μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο όπου αντιμετωπίστηκε το τραύμα και νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Πληροφορίες από το περιβάλλον τους αλλά και από τους γείτονες που παρακολουθούν συγκλονισμένοι τις τελευταίες εξελίξεις, αναφέρουν ότι “ποτέ το ζευγάρι δεν είχε φασαρίες, δεν είχε δώσει δικαιώματα, δε φαινόταν να αντιμετωπίζει προβλήματα”

Το χρονικό

Το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, στην περιοχή του Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το ζευγάρι φέρεται να διαπληκτίστηκε έντονα για προσωπικούς λόγους στο μπαλκόνι του σπιτιού, όπου ο άνδρας κατάφερε αρκετά χτυπήματα με μαχαίρι στη γυναίκα, η οποία κατάφερε να ξεφύγει και να μπει στην αυλή γειτονικού σπιτιού έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και την πυροσβεστική καθώς ο άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι. Παράλληλα αυτομαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Στην περιοχή έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, το ένα παρέλαβε τη γυναίκα βαριά χτυπημένη, αλλά έχοντας τις αισθήσεις της, ενώ το άλλο πήρε τον άνδρα που δεν έδειχνε να είναι βαριά τραυματισμένος.

Παράλληλα έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς η φωτιά είχε σβηστεί από τους γονείς του δράστη που μένουν στο πάνω διαμέρισμα, καθώς και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα