Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 37χρόνος που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων

O 37χρονος που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

Προφυλακίστηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων και με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο 37χρόνος από τα Χανιά που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας πράξης σε ανήλικο.

Το δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει η η υπόθεση του 37χρονου Χανιώτη δασκάλου, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασέλγεια σε ανήλικους.
 

Στις 11.45 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, ο 37χρονος οδηγήθηκε στο γραφείο της Ανακρίτριας με την διαδικασία της απολογίας του να ολοκληρώνεται μετά τις 3 το μεσημέρι.

ADVERTISING

Νωρίτερα η Ελληνική Αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατηγορουμένου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, "δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 37χρονου ημεδαπού, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Πρόκειται για τον Μπονάτο Νικόλαο του Ανδρέα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1983 στα Χανιά Κρήτης". Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δέκα (10) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στους αριθμούς, 28210-25802 και 2810-25803, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας".

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη

24Media Network