Κρήτη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον λυράρη – Το ατελείωτο μαρτύριο του 16χρονου και πώς το ανακάλυψε η μητέρα του

Κρήτη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον λυράρη – Το ατελείωτο μαρτύριο του 16χρονου και πώς το ανακάλυψε η μητέρα του
Ο 66χρονος λυράρης κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία 11χρονου αγοριού Cretapost.gr

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα από την έρευνα των Αρχών για τη δράση του 66χρονου λυράρη σε βάρος του 16χρονου. Ο τρόπος προσέγγισης, οι απειλές και πώς η μητέρα του ανακάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε ο γιος της.

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την εγκληματική δραστηριότητα του 66χρονου λυράρη σε βάρος του 16χρονου σήμερα αγοριού, η σεξουαλική κακοποίηση του οποίου είχε ξεκινήσει από τότε που ήταν 11 κιόλας ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος βρέθηκε την Τρίτη ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση.

Στη συνέχεια ο 66χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου.

Ο 66χρονος αρνήθηκε κάθε κατηγορία λέγοντας πως δεν ισχύουν όλα αυτά που ανέφερε το 16χρονο, σήμερα, αγόρι.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του ανήλικου αγοριού, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ, ο 66χρονος είχε κληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από την Ασφάλεια Ηρακλείου για ανωμοτί κατάθεση για υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κορίτσι.

Απειλούσε ότι θα βίαζε και τα αδέρφια του

Ο δράστης αρχικά εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έπαιζε περιστασιακά λύρα στο κατάστημα των γονιών του παιδιού, όπου είδε για πρώτη φορά τον 11χρονο και τον προσέγγισε με το πρόσχημα να του μάθει το μουσικό όργανο.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων μετά το σχολείο με τον ανήλικο και σταδιακά με κλιμακούμενη πρόοδο, ο δράστης προέβαινε σε προτάσεις και χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος του, ώσπου περίπου το 2020, τον εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.

Οι βιασμοί σε βάρος του ανηλίκου συνεχίστηκαν μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου 2023 και ελάμβαναν χώρα σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση. Μάλιστα, φέρεται να κακοποίησε με εξαιρετικά σκληρό τρόπο το παιδί τουλάχιστον 25 φορές.

Απειλούσε το θύμα ότι θα βίαζε και τα αδέρφια του και θα κατέστρεφε το σπίτι και την επιχείρηση των γονιών του για να εξασφαλίσει τον τρόμο και την σιωπή του. Κανείς από την οικογένειά του ανήλικου δεν είχε μάθει το παραμικρό όλα αυτά τα χρόνια μέχρι πρόσφατα.

Τυχαία η μητέρα του παιδιού ανακάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε ο γιος της

Εντελώς τυχαία η μητέρα του παιδιού ανακάλυψε τον εφιάλτη του ζούσε ο γιος της όταν πήρε το κινητό του για να δει κάτι και ανακάλυψε τις πορνογραφικές φωτογραφίες που το ανάγκαζε ο μαστροπός και βιαστής να τραβήξει για να της στέλνει ο ίδιος στις διαδικτυακές εφαρμογές που «ψάρευε» ενδιαφερόμενους.

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα μίλησε με τον γιο της που τότε αναγκάστηκε να της εξιστορήσει την αλήθεια και όλα πήραν τον δρόμο τους για να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης ο παιδοβιαστής μουσικός.

Ο μαστροπός και βιαστής τον οδήγησε σε κακοποίηση από τουλάχιστον πέντε άτομα, ενώ συνομίλησε σε εφαρμογή με τουλάχιστον 29 άτομα.

Ο μαστροπός κανόνισε τα ραντεβού με τους υπόλοιπους δράστες για τους οποίους συνεχίζεται η έρευνα μέχρι να ταυτοποιηθούν, από τον Δεκέμβριο του 2022 έως τον Φεβρουάριο του 2023.

Από έρευνα της Ασφάλειας Ηρακλείου ταυτοποιήθηκε ο ένας εξ’ αυτών, ο οποίος είναι ο 46χρονος γιατρός-ουρολόγος στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο. Ο γιατρός συναντήθηκε με τον ανήλικο περίπου το Δεκέμβριο του 2022 ή τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, στην περιοχή των Δειλινών, πλην όμως δεν ολοκλήρωσε την γενετήσια πράξη σε βάρος του ανηλίκου λόγω ανεπάρκειας χρόνου. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μάλιστα, όταν ξεκίνησε η έρευνα των Αρχών προσπάθησαν οι αστυνομικοί να τον παγιδεύσουν και έκλεισαν ξανά ραντεβού μαζί του με το παιδί με την διαφορά ότι το παιδί το συνόδευε αστυνομικός της Ασφάλειας, όπου ο γιατρός απλά εμφανίστηκε και αποχώρησε χωρίς να κάνει κάτι. Οι υπόλοιποι διαπιστώθηκε πως εμφανίστηκαν και το βίασαν το παιδί.

Η έρευνα συνεχίζεται όχι μόνο για να ταυτοποιηθούν όλοι όσοι τραυμάτισαν το σώμα και την ψυχή αυτού του αγοριού, αλλά και για να διαπιστωθεί αν ο λυράρης έχει κάνει και σε άλλους ανήλικους ανάλογες πράξεις, καθώς έκανε μαθήματα λύρας σε διάφορα παιδιά, υπήρχαν φήμες που έχουν φτάσει και στις Αρχές, όμως δεν υπήρχαν καταγγελίες που να έχουν γίνει σε επίσημο όργανο. Είχε εξετασθεί πάντως στο παρελθόν για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Ο τρόπος με τον οποίο τον προσέγγισε

Το 2018 ο 66χρονος προσέγγισε τον ανήλικο όταν ήταν 11 ετών τότε, αναφέροντας του ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους γονείς του, γεγονός το οποίο δεν ίσχυε και ξεκίνησε να συνομιλεί μαζί του δια ζώσης, μετά το πέρας εξωσχολικών δραστηριοτήτων του ανηλίκου, από τις οποίες επέστρεφε μόνος του στην οικία του, η οποία βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτές.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων με τον ανήλικο και σταδιακά με κλιμακούμενη πρόοδο, ο δράστης προέβαινε σε προτάσεις και χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος του, ώσπου περίπου το 2020, τον εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.

Ο 66χρονος λυράρης φαίνεται ότι είχε ανεβάσει φωτογραφίες του ανήλικου σε ειδικές πλατφόρμες στο διαδίκτυο, αναζητώντας “πελάτες”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα