Κρήτη: Σώοι εντοπίστηκαν οι αγνοούμενοι που αναζητούνταν από το Λιμενικό

Κρήτη: Σώοι εντοπίστηκαν οι αγνοούμενοι που αναζητούνταν από το Λιμενικό
Λιμενικό σώμα intime news

Τέλος στην αγωνία για τους δύο αγνοούμενους στη Χερσόνησο Ηρακλείου στην Κρήτη. Μεταφέρθηκαν σώοι στο Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Αίσια κατάληξη είχαν οι έρευνες του λιμενικού, για τον εντοπισμό των δυο ανδρών που είχαν βγει με βάρκα στα ανοιχτά της Χερσονήσου και τα ίχνη τους είχαν εξαφανιστεί.

Σκάφος που συμμετείχε στις έρευνες, οι οποίες ξεκίνησαν χθες αργά τη νύχτα, τους εντόπισε και τους έχει ήδη μεταφέρει σώους στο Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν το σκάφος και το ρυμουλκούν στην ακτή.

cretapost.gr


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία τους και διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για προληπτικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες, έφυγαν με τη βάρκα του ναυαγοσώστη από το ξενοδοχείο που εργάζονταν στη Χερσόνησο με σκοπό να φτάσουν στη νήσο Ντία, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το λιμεναρχείο Ηρακλείου ενημερώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους. Στην επιχείρηση από την πρώτη στιγμή εκτός από τα σκάφη του Λιμενικού συμμετείχαν και ιδιώτες και σκάφος του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα