Κρήτη: Στη ΜΕΘ ο 12χρονος που έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου

Κρήτη: Στη ΜΕΘ ο 12χρονος που έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου
ΜΕΘ,ΠΑΓΝΗ INTIME NEWS

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται το 12χρονο αγόρι που έπεσε στο οδόστρωμα από μεγάλο ύψος, αμέσως μετά την χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη. Κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, νοσηλεύεται μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (6/6), ο 12χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στο Τυμπάκι.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί έπαιζε στο μπαλκόνι μαζί με τα αδέρφια του και έπεσε από μεγάλο ύψος στο οδόστρωμα, όταν υποχώρησαν τα κάγκελα. Ο 12χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης στο ΠΑΓΝΗ, όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, το αγόρι φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εγκεφαλική θλάση και θλάση στον πνεύμονα, όπως και κατάγματα, με θετικό μέχρι αυτή την ώρα στοιχείο ότι είναι αιμοδυναμικό σταθερό.

Να σημειωθεί ότι το παιδί έφυγε από το Κ.Υ. Μοιρών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη συνοδεία δύο γιατρών, στο δρόμο συναντήθηκε με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που είχε φύγει από το Ηράκλειο, που παρέλαβε τον 12χρονο, διασωληνώθηκε αμέσως και οδηγήθηκε στο χειρουργείο.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή, με τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, πιστεύοντας ότι τελικά θα τα καταφέρει.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα