Κρήτη: Στον εισαγγελέα ο 51χρονος που σκότωσε εν ψυχρώ 79χρονο

Κρήτη: Στον εισαγγελέα ο 51χρονος που σκότωσε εν ψυχρώ 79χρονο
Έγκλημα στις Μοίρες Κρήτης Cretapost.gr

Ο 51χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 79χρονο μέσα στο σπίτι του στις Μοίρες της Κρήτης, ενώ τραυμάτισε την 65χρονη σύζυγό του.

Το κατώφλι του εισαγγελέα περνάει την Παρασκευή, ο 51χρονος που το βράδυ της Τετάρτης πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ έναν 79χρονο μέσα στο σπίτι του, ενώ τραυμάτισε και την 65χρονη σύζυγό του, στις Μοίρες Κρήτης.

Σύμφωνα με το Cretapost.gr, στο γραφείο του εισαγγελέα ήδη βρίσκεται η σχηματισμένη σε βάρος του δράστη δικογραφία και κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος του 79χρονου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 65χρονης, αλλά και τριών ανήλικων ατόμων.

Αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού

Ο 51χρονος ήταν για αρκετά χρόνια παντρεμένος με την εν διαστάσει σύζυγό του και έχουν αποκτήσει μαζί και παιδιά.

Ωστόσο, ο ίδιος είχε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού που του είχε δημιουργήσει και διάφορα προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα η εν διαστάσει σύζυγός του να μην αντέξει άλλο αυτή τη ζωή και να πάρει την απόφαση να φύγει από το σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ίδιος την ημέρα του φονικού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ σύμφωνα με τους συνηγόρους του, όταν συνελήφθη ήταν ακόμα μεθυσμένος και δεν είχε αντιληφθεί τι ακριβώς είχε συμβεί.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ, όταν ο 51χρονος που τελούσε υπό την επήρεια μέθης και βρισκόταν σε αμόκ, μετέβηκε κάτω από το σπίτι που είχε μετακομίσει η πρώην σύζυγός του και έκανε φασαρία. 

Το ηλικιωμένο ζευγάρι που ζούσε στο ισόγειο και ήταν σπιτονοικοκύρηδες της πρώην συζύγου του δράστη, βγήκαν έξω από το σπίτι τους και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, εκείνος όμως τους ζήτησε τον λόγο που είχαν νοικιάσει σπίτι στην πρώην σύζυγό του, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον τους με αποτέλεσμα να σωριάσει νεκρό στο έδαφος τον 79χρονο και να τραυματίσει την 65χρονη σύζυγό του.

Από τους πυροβολισμούς του δράστη μάλιστα, κάποιες σφαίρες καρφώθηκαν στην πόρτα γειτονικού σπιτιού και ευτυχώς δεν σημειώθηκαν και άλλα θύματα καθώς μέσα σε αυτό το σπίτι βρίσκονταν παιδιά που έπαιζαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα