Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία της 26χρονης – Την αποχαιρέτησαν ντυμένη νύφη

Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία της 26χρονης – Την αποχαιρέτησαν ντυμένη νύφη
Η 26χρονη από την Κρήτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ηγουμενίτσα glomex

Η άτυχη κοπέλα, που σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγα μέτρα από το σπίτι της, το ερχόμενο καλοκαίρι θα έπαιρνε το πτυχίο της και θα παντρευόταν.

Ντυμένη νύφη, συγγενείς και φίλοι συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία την 26χρονη Μαρίνα, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ηγουμενίτσα, λίγους μήνες πριν παντρευτεί.

Η άτυχη κοπέλα σε ένα μήνα θα έπαιρνε το πτυχίο της και το καλοκαίρι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Μόνο που δεν πρόλαβε, καθώς άφησε την τελευταία της πνοή στον επαρχιακό δρόμο Ηγουμενίτσας – Αγίας Μαρίνας, λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι της.

Στο τελευταίο «αντίο», στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Ιεράπετρα, νύφη τη στόλισαν οι γονείς της. Συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτισαν με ένα «γιατί», γιατί να χαθεί τόσο νέα και τόσο άδικα. 

Η κοπέλα αμέσως μετά τη δουλειά της σε καφετέρια της περιοχής βγήκε με τις φίλες της. Η διασκέδασή τους κράτησε μέχρι το πρωί. Λίγο πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής, της τηλεφώνησε ο αρραβωνιαστικός της. Τη ρώτησε εάν ήθελε να περάσει να την πάρει, εκείνη του είπε ότι ήταν καλά. Μπήκε στο αυτοκίνητο της και πεντακόσια μέτρα από το σπίτι της, άγνωστο πώς, έπεσε πάνω σε κολόνα φωτισμού.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών, χωρίς τις αισθήσεις της. Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν αλλά ήταν πλέον αργά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα