Κτηνωδία στη Σύρο: Δηλητηρίασαν 22 γάτες με φόλες

Κτηνωδία στη Σύρο: Δηλητηρίασαν 22 γάτες με φόλες
Γάτες ISTOCK

Φρίκη προκαλεί η θανάτωση 22 γατών με φόλες στην Ερμούπολη Σύρου. Κάτοικοι του νησιού αναζητούν τους δράστες από κάμερες ασφαλείας.

Νέο περιστατικό θανάτωσης ζώων προκαλεί φρίκη στη Σύρο, καθώς περίπου 22 γάτες βρέθηκαν νεκρές από φόλες στο νησί.

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν τα επαναλαμβανόμενα, σύμφωνα με το cyclades24, περιστατικά με μαζικές δηλητηριάσεις ζώων στη Σύρο, με τους κατοίκους που βρίσκονται σχεδόν καθημερινά μπροστά σε αποκρουστικά θεάματα με τη θανάτωση ζώων να έχουν γεμίσει οργή.

Οι κάτοικοι αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει την αστυνομία ώστε να βρεθεί όποιος προκάλεσε αυτό το κακό.

«Δεν έχω λόγια για τις πράξεις κάποιων ανθρώπων. Δολοφόνησαν περίπου 22 γάτες στον σούπερ μάρκετ “Σκλαβενιτη”. Επειδή είχαν μαζευτεί πολλές βρήκαν τη λύση. Τα περισσότερα ήταν στειρωμένα. Λυπάμαι πραγματικά πολύ. Μέρες που είναι να γίνονται τέτοια πράγματα. Εννοείται πως θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες, θα παρθούν μέτρα και θα υπάρξει παρακολούθηση. Παρακαλώ για κάθε πληροφορία… όλοι μαζί μπορούμε», αναφέρει σε ανάρτησή της κάτοικος του νησιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα