Κύκλωμα κοκαΐνης στον Αστακό: Στη φυλακή 3 από τους κατηγορούμενους

Κύκλωμα κοκαΐνης στον Αστακό: Στη φυλακή 3 από τους κατηγορούμενους
Απολογίες των φερόμενων ως μελών μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών, που εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, όπου κατέσχεσε 1,2 τόνους κοκαίνης Eurokinissi

Αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στην οργάνωση, οι 4 συλληφθέντες που κατηγορούνται για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών. Τέσσερα ακόμα άτομα εμπλέκονται στην υπόθεση

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν 3 από τους 4 κατηγορούμενους για τη συμμετοχή τους σε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών που φέρεται να διακίνησε 1,2 τόνους κοκαΐνης.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στη φυλακή, ενώ μία νεαρή γυναίκα από τη Μολδαβία και σύντροφος του φερόμενου ως υπαρχηγού του κυκλώματος αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης κάθε 15 ημέρες στο ΑΤ και την καταβολή εγγύησης 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στην οργάνωση, υποστηρίζοντας ότι εκτελούσαν εντολές άλλου για συγκεκριμένο έργο. Ο φερόμενος ως υπαρχηγός του κυκλώματος και πρώην σκληρός ποινικός φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του 1ου τακτικού ανακριτή ότι μπήκε στην υπόθεση τέσσερις ημέρες πριν τη σύλληψή του, εκβιαζομενος από μέλη του καρτέλ ναρκωτικών.

Να σημειωθεί πως ακόμα τέσσερα άτομα εμπλέκονται στην υπόθεση, τα οποία ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν αύριο Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, εντοπίστηκαν 1,2 τόνοι κοκαΐνης, που φέρονται να μεταφέρθηκαν από την Καραϊβική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα