Κύκλωμα μαστροπείας: Στη φυλακή ο φωτογράφος και ακόμη δύο

Πορνεία - Φωτό αρχείου
Πορνεία - Φωτό αρχείου 123RF

Τρεις κατηγορούμενοι για το κύκλωμα μαστροπείας κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, εκ των οποίων ο φωτογράφος. Τι υποστήριξε.

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο φωτογράφος, που εμφανίζεται να αρχηγός του κυκλώματος μαστροπείας, το οποίο φέρεται να λειτουργούσε μέσα από γνωστή ιστοσελίδα ερωτικών ραντεβού. Ίδια ποινική μεταχείριση είχαν ακόμα δύο κατηγορούμενοι.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 48χρονος κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φωτογράφος υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι δεν υποχρέωνε τις κοπέλες να κάνουν τα ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή, αντίθετα όλες γνώριζαν τί έπρεπε να κάνουν. «Δεν παραπλάνησα κανέναν. Οι περισσότερες κοπέλες ήταν Ελληνίδες, άλλες φοιτήτριες οι οποίες πριν ξεκινήσουν να εκδίδονται είχαν βγάλει σε μένα γυμνές φωτογραφίες και βίντεο που είχα αναρτήσει στο σχετικό site με τη ρητή συναίνεσή τους, χωρίς ίχνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης όσον αφορά την δραστηριότητά τους», φέρεται να είπε.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε: «Από την πρώτη στιγμή ο σκοπός της εργασίας τους ήταν ξεκάθαρος και στις περισσότερες περιπτώσεις όπως και σε αυτή της ανήλικης, κανένα από τα φερόμενα ως «θύματα» δεν απαντούσε άμεσα αν δέχεται ή όχι, στον τομέα τόσο της φωτογράφησης όσο και στην πραγματοποίηση στην συνέχεια ερωτικών ραντεβού.»

Κατά την κατηγορία, το κύκλωμα έκλεινε 30 ωριαία ραντεβού την ημέρα τα οποία χρέωνε 140 ευρώ την ώρα, ανάλογα με τις παροχές.

Η ανήλικη μαθήτρια

Αναφορικά με τη 17χρονη μαθήτρια λυκείου, η οποία είναι μεταξύ των κροτιτσιων, ο φωτογράφους υποστήριξε πως του είχε παρουσιαστεί ως ενήλικη. Ο συνήγορός του, Αντώνης Παπαδόγιαννης, δήλωσε σχετικά: «η ανήλικη εξετάστηκε από ψυχολόγο όπως προβλέπει η διαδικασία, έδωσε κατάθεση στην οποία περιγράφει ότι «ξεγέλασε» τον φερόμενο ως αρχηγό ότι είχε συμπληρώσει τα 18 στις 15 Δεκεμβρίου του 2018. Είπε ψέματα. Η φωτογράφισή της έγινε τον Ιανουάριο όταν κατά τα λεγόμενά της δεν ήταν ανήλικη. Δε θα μπορούσε να το ξέρει ο κατηγορούμενος».

Τέλος, Από τους 14 κατηγορουμένους που πδηγήθηκαν στον ανακριτή, οι 10 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ για την υπόθεση κατηγορούνται άλλα 11 άτομα που δεν έχουν συλληφθεί.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και δεκάδες τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ των κατηγορουμένων και των θυμάτων, από τις οποίες προκύπτουν -κατά την αστυνομία- επιβαρυντικά στοιχεία.

Κοπελα: Να σε ρωτήσω κάτι; Εμένα η 1 ώρα είναι 160, ωραία; Το δίωρο γράφει 300.

Κατηγορούμενος: Ναι, το αφαιρούμε από εμάς. Εντάξει;

Κοπέλα: Α, το αφαιρείς από το ….α! εγώ παίρνω. Κατηγορούμενος: Εγινε, κανονικά.

Κοπέλα: 90 και 90 κανονικά.

Κατηγορούμενος : Εγινε, έγινε. Ελα…

Κοπέλα: Α, εντάξει, όπως μου το είχε πει η Α.

SHARE: