Κύπρος: Άντρας ξυλοκόπησε τη σύντροφό του και τον σκύλο τους

Κύπρος: Άντρας ξυλοκόπησε τη σύντροφό του και τον σκύλο τους
Ξυλοδαρμός γυναίκας και σκύλου

Αναζητείται από τις κυπριακές αρχές ο 28χρονος από τη Βουλγαρία που φαίνεται σε video να χτυπά βίαια τη σύντροφό τους και τον σκύλο τους.

Ένα πολύ σκληρό video από την Κύπρο κυκλοφορεί από το μεσημέρι της Κυριακής στα social media, δείχνοντας έναν άντρα να χτυπά βάναυσα τη σύντροφό του, αλλά και τον σκύλο τους στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι από τη Βουλγαρία που διαμένει στην Πάφο, με τον 28χρονο άντρα να ξυλοκοπεί την 27χρονη συμβία του, αλλά και τον σκύλο τους που είχε μπει μπροστά της για να την προστατεύσει. Όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό, ο δράστης χτυπά με χέρια και πόδια τη σύντροφό του, η οποία βρίσκεται στο πάτωμα και προσπαθεί να προφυλαχτεί, ενώ στη συνέχεια βγαίνει ξανά στο μπαλκόνι και χτυπά και τον σκύλο τους.

Όλα αυτά συντελέστηκαν σε κοινή θέα, με μία περαστική να βιντεοσκοπεί τον ξυλοδαρμό και το υλικό να φτάνει στις αρχές που αναζητούν τον 28χρονο άντρα έχοντας εκδώσει ένταλμα σύλληψης. Να σημειωθεί ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου, έχοντας καταγγείλει τον ξυλοδαρμό και αναφέροντας προσωπικές διαφορές με τον σύντροφό της.

Δείτε το video:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα