Λαμία: Δεμένη και φιμωμένη στον ακάλυπτο κρατούσε αιχμάλωτη την γαλλίδα

Ελληνική Αστυνομία
Ελληνική Αστυνομία EUROKINISSI

Επιχείρηση της Ασφάλειας Λαμίας μετά από ενημέρωση από την Ιντερπόλ, οδήγησε στην απελευθέρωση της 40χρονης γαλλίδας και την σύλληψη του δράστη και μίας συνεργού του.

Δεμένη και φιμωμένη σε δωμάτιο ακάλυπτου πολυκατοικίας στο κέντρο της Λαμίας βρήκαν τα στελέχη της ασφάλειας Λαμίας την 40χρονη Γαλλίδα, που είχε έρθει στην Ελλάδα για να συναντήσει τον 34χρονο Λαμιώτη.

Όπως αναφέρει το LamiaReport, ο 34χρονος Λαμιώτης είχε γνωρίσει την 40χρονη Γαλλίδα μέσω Facebook πριν από τρία χρόνια και είχαν συνάψει σχέση η οποία όμως είχε διακοπεί.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν και πάλι επικοινωνία και η Γαλλίδα φίλη του πείστηκε να έρθει ξανά στην Ελλάδα για να τον συναντήσει. Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί τις "εκπλήξεις" που είχε ετοιμάσει ο αγαπημένος της από τη Λαμία.

Ο 34χρονος, που μένει σε ισόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, την έφερε στο σπίτι την Τετάρτη, δεμένη και φιμωμένη, όπως υποστήριξε η 40χρονη, και στη συνέχεια την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο, που υπάρχει στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. Η 40χρονη Γαλλίδα, άγνωστο πως, κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της και εκείνος ενημέρωσε την Ιντερπόλ.

Το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, που κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού της Γαλλίδας, έκαναν έφοδο στην πολυκατοικία και την εντόπισαν στο δωμάτιο που είναι στον ακάλυπτο.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο 34χρονος Λαμιώτης τα τελευταια δυο χρόνια περίπου, "φιλοξενεί" στο διαμέρισμά του, μια 24χρονη κοπελίτσα από τη Λαμία, η οποία γνώριζε για την ομηρία της 40χρονης, αλλά πιθανότατα φοβόταν να μιλήσει, αφού εξετάζονται και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη είναι μαζί με τον 34χρονο.

Η Ασφάλεια Λαμίας εκτός από τον 34χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, συνέλαβε και την 24χρονη, αφού όπως αποδείχθηκε γνώριζε για την ομηρία της 40χρονης Γαλλίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport o 34χρονος εργάζεται ως εθνοφύλακας στο ΚΕΥΠ της Λαμίας.

Πηγή: 

LamiaReport

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θρίλερ στη Λαμία: 34χρονος κρατούσε αιχμάλωτη Γαλλίδα

SHARE: