Λαμία: Προφυλακίστηκε ο δικηγόρος για ασέλγεια σε ανήλικη

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο δικηγόρος για ασέλγεια σε ανήλικη

Για αδιάσειστα στοιχεία μιλάνε από την πλευρά της 8χρονης. «Όπου φτωχός και η μοίρα του...» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας. Τι είπε η πλευρά του δικηγόρου

Κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων που έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη, ο 71χρονος δικηγόρος που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την μικρή κόρη του ανθρώπου που εργαζόταν στο εξοχικό του σε παραλιακό οικισμό της Φθιώτιδας, κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι τον ορισμό τακτικής δικασίμου.

Ο γνωστός δικηγόρος, έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο πολύ νωρίς το πρωί με τη σύζυγό του και περίμενε να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Λαμίας και του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ADVERTISING

Αυτή τη φορά εμφανίσθηκε με τους δύο δικηγόρους του, θέλοντας να στηρίξει τη δική του θέση για τα γεγονότα, αρνούμενος κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξή του σε περίπτωση ασέλγειας σε βάρος της μικρής, για την οποία δήλωσε ότι μαζί με την οικογένειά της, τους βοηθούσε οικονομικά.

Από την άλλη, η πλευρά της μικρής, που φέρεται να βίωνε τον τρόμο και τις αρρωστημένες ορέξεις του κατηγορούμενου από την τρυφερή ηλικία των 8 ετών, επιμένει ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του 71χρονου δικηγόρου.

«Όπου φτωχός και η μοίρα του...», είπε ο συνήγορος Γιώργος Δούμας που έχει αναλάβει την οικογένεια της μικρής, η οποία όπως είπε ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά.

Δείτε τι δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του 71χρονου δικηγόρου που προφυλακίστηκε:

Πηγή: 

lamiareport

SHARE:

24Media Network