Λαμία: Τροχαίο με δύο 16χρονους - Σοβαρά τραυματισμένος ο ένας

ΕΚΑΒ
ΕΚΑΒ EUROKINISSI

Οι δύο νεαροί έχουν διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου έχει σημάνει συναγερμός για να μπορέσουν να σώσουν το βαριά τραυματισμένο αγόρι

Το σοβαρό τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 9:00το βράδυ της Κυριακής στην ανατολική Φθιώτιδα στην περιοχή της Κουβέλας, όπως γράφει το lamiareport.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα δυο παιδιά κινουνταν με το μηχανάκι στον επαρχιακό δρόμο από Κουβέλα προς Αχινό, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες βγήκαν εκτός δρόμου και χτύπησαν πάνω σε μια ελιά.

Ακόμα κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια ήταν η αιτία της εκτροπής. Αν δηλαδή εμπλέκεται άλλο όχημα, αν πετάχτηκε κάποιο ζώο, ή αν από την ολισθηρότητα του οδοστρώματος το μηχανάκι βγήκε εκτός πορείας.

Δυστυχώς από την εκτροπή το ένα από τα δυο παιδιά τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι, ενώ το άλλο τραυματίστηκε ελαφρά.

Και τα δυο παιδιά έχουν διακομιστεί στο ΓΝ Λαμίας όπου έχει σημάνει συναγερμός για να μπορέσουν να σώσουν το βαριά τραυματισμένο παιδί, το οποίο έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει διασωληνωθεί.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Στυλίδας εξετάζουν τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τροχαία, Λαμία, Αστυνομία
SHARE:

24Media Network