Λάρισα: Κατέπεσε μονοκινητήριο αεροσκάφος

Λάρισα: Κατέπεσε μονοκινητήριο αεροσκάφος

Ολονύχτιες έρευνες των αρχών στον Τύρναβο για τον εντοπισμό ελαφρού τύπου αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας. Πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο αγνοούμενους, εκ των οποίων ο ένας είναι 34χρονος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας

Σε ολονύχτιο θρίλερ εξελίσσονται οι έρευνες  στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου για τον εντοπισμό υπερελαφρού αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας που κατέπεσε στη περιοχή μεταξύ Πλατανουλίων και Δένδρων.

Giannis Michis

 

Στο σημείο αυτό έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες της Πυροσβεστικής αποτελούμενες από 8 οχήματα με 18 άντρες, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο αγνοούμενους, εκ των οποίων ο ένας είναι ένας 34χρονος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας και συγκεκριμένα σμηναγός που υπηρετεί στην Καλαμάτα, ενώ για το δεύτερο άτομο που είναι ο ιδιοκτήτης του αεροσκάφους, δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα ακόμη εάν επιβιβάστηκε σε αυτό.

 

Οι έρευνες εστιάζονται κυρίως στην περιοχή Πλατανούλια της επαρχίας Τυρνάβου με τη συνδρομή και ενός ελικοπτέρου Απάτσι του Στρατού που χτενίζει την περιοχή από αέρος.

(Κεντρική Φωτογραφία: Αρχείου / Φωτογραφίες: Larissanet/ Βίντεο: ifarsala)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα